dagens skratt.....skitkul asså :)

Vi skrattar mycket här i Pardubice och nu på kvällen har jag skrattat gått åt Lars

Det plingade på dörren och Lars och Leia öppnade. En man stod utanför och pratade om något som Lars inte förstod. Mannen hade ett vitt ark med sig och gav inte upp sitt tjat.....
-Ulrika, kan du ta Leia?

Mannen pratade fortfarande med Lars och Lars försökte förklara att han inte förstod. Efter ett tag kom Lars fram till att han antagligen ville kolla vattnet eftersom gubben helt plötsligt säger WASSER! Aha, enkelt. Gubben går in och Lars visar honom in till garaget. Jag står som en skrattande idiot och funderar på varför Lars visar honom garaget där det inte finns vatten. Tydligen är det någon "central" där (hur skulle jag ha lyckats om jag varir själv hemma???). Gubben pratar på och Lars försöker igen att tala om att han inte förstår, men gubben pratar på och skriver något på sitt ark. Det roliga är dessutom att Lars rycker på axlarna var och varannan mening och pekar mot hyresvärdens hus men gubben han pratar på lika gott. Gubben måste ha undrat vad jag höll på med som stod bakom dem och skrattade med Leia halvt hängande på armen. Själv hade jag nog visat gubben alla toaletter och badrum samt köket. Jag lyckade ialla fall få fram ett ´hej då på tjeckiska till gubben som då svara mig på tyska?!?!?!?!?

Men nu har Lars talat om för mig att gas och el mäts utanför grinden och vattnet i garaget......nu ska jag bara fatta vad det är de vill mäta när de väl kommer....jaja


 
Torget och kommunhuset

 
Gröna porten 

 
Vågen som Leia vägs på. Man trycker liksom ner knapparna och sedan gissar man vikten.....
Det är bara att lägga Leia där och se glad ut och inte glömma att hålla en hand på henne. De är jättenoga med att man alltid håller en hand på barnet och att man har mycket kläder på dem därinne. Leia är nästan svettig när vi kommer ut eftersom det är minst 25 grader.


Leia på Gardemoens flygplats, den enda av oss tre som tyckte att det var kul att väskorna och vagnen tog sådan tid på sig. Det fanns ju så mycket kul att titta på.


Det är hög musik i Prag och även på toaletten.....stackars barn, vad ska det bli av henne efter tre år i Tjeckien


"Nu blev de natta"
Leia ska provfilma för nästa Ronja Rövardotter film. Hennes underbara mormor har ju stickat en så fin tomtemössa som hon kommer kunna ha till sommaren...?!?!?!? :)

Förresten så har Lars fått ett brev från polisen i Tyskland och de hade tydligen försökt att få tag i honom, mer kunde vi inte tyda med pappas knaggliga tyska. Helga ska få översätta åt oss istället så får vi se vad de skriver.

Kram   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0