öl billigare än vatten

Jopp, det är sant. Det är billigare att köpa en halvliter öl på restaurang än vatten.

Mamma och svärmor äter gott och dricker gott och är lika faschinerade över att det inte kostar mycket. Igår beställde mamma soppa, en halvliter Staropramen, lazagne, glass och Cappuccino för endast 104 kr.....BILLIGT

När vi var på köpcentrat här i stan så tog de en halvliter öl till maten (40 kr för allt) och sedan fick vi sitta stilla ett tag....hm
När vi skulle fika, alltså dricka kaffe och äta en kaka, slutade det med att de kom med en flaska vin och två glas....just det ja, flaskan var billigare än kaffet. Sedan var de tvungna att köpa kaffe och kaka efteråt. Jag tror att vi satt mer än vad vi gick på köpcentrat men är det billigt att dricka så är det ju.

Idag drar damerna på Thaimassage.....undrar om de verkligen fattar vad de ska på :)
De ska ta sig dit och hem själva och det kan ju bli intressant. Gå till busstationen, köpa bussbiljetterna i automaten, gå av på rätt ställe, hitta Thaimassagen, förstå vad de menar på massagen, hitta busshållsplatsen igen, köpa biljetterna igen, gå av på rätt ställe och gå ända hem......det kan bli intressant detta men jag är rätt så säker på att de klarar av det :)

Det är ju jag som har vallat runt på damerna hela veckan men igår kväll tog Lars med dem till mataffären och han vill inte ha med dem mer säger han.....undrar varför :)
De var så faschinerade av köttdisken (Kristina, Konsums disk kan tyvärr slänga sig i väggen för här handlar det om flera flera meter med kött), de kom hem med en hel hög dadlar och fikon (?) och de hade gärna köpt med sig kött men de visste väl inte riktigt hur de skulle få med allt hem till Sverige.

LEIA SOVER MELLAN 19.00 - 07.00 och jag tycker att det är helt OK. Det enda jag behöver göra på natten det är att stoppa i nappen någon gång.

Magen skriker och frukosten är inte klar......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0