Så firar vi fars första dag.....eller inte

Med att gå upp och "puffa" lite på pappa Lars och få till svar:
- EEHHÖÖÖ
Då struntade vi i det och gick ner istället.
Till saken hör att pappa L drällde in vid 4 imorse och är kanske inte så pigg på att bli firad. När jag vaknade 4 inatt, efter att ha sovit kanske 2 timmar (satt och väntade på pappa L), och fortfarande sov själv i sängen trodde jag ett tag att han blivit bortrövad av någon hemsk tjeck. Sprang ner och ringde (jag låter ju helt besatt nu!) och L svarade att jag är vid sjukhusbron kunde jag gå upp och lägga mig igen, men somnade inte förrän jag hörde att han satte nyckeln i låset. Om jag är nervös när L är ute och dräller vad blir det då inte när lilla L ska ut och drälla........jag får nog helt enkelt sitta i bilen utanför när lilla L ska börja gå ut för att se till så att hon har det bra.
Mamma säger att hon är likadan, att hon inte heller kan sova gott förrän hon vet att vi är hemma.

Leia somnade som vanligt strax efter 19 (hur gott som helst) och vaknade inte en enda gång inatt. Men vid 5 imorse var det en liten som låg och skrattade och pratade i mörkret......ni skulle ha hört, hon lät helt galen men roligt hade hon för när jag gick fram till sängen för att stoppa i nappen möttes jag som vanligt av ett leende från öst till väst. Vilken tur att hon går med på att somna om. Men vid 7 var det lika bra att gå upp när det lät lika galet i sängen igen :)

Jag kan tala om att Leia struntar i mina nya regler också! Jag hade ju bestämt att hon inte skulle sova förrän hon käkat igen vid 10, vilket har gått bra 2 dagar i rad nu. Men antagligen passade lilla damen på att somna när hon såg att jag satt och kämpade med min smörgås med paprika som pekade åt alla håll.


Ska sätta mig och planera semester nu och fixa lite med julkortet (som förresten aldrig verkar bli bra, det är snart enklare att posta Leia som hon är tror jag)


Till helgen kommer världens bästa farfar och farmor Eva och Leia längtar så, vi med för den delen :)

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0