tänder, vaccination, över 6 kilo, SNÖ och blask

Vaccination och två små tänder är ingen bra kombination....men sedan är vi nog rätt bortskämda med Leias glada humör så detta var något så konstigt för oss. Hon har suttit på armen konstant sedan vi kom hem i eftermiddag men nu sover hon så sött.
 Adamkova (barnläkaren) var inte så pratglad idag men hon hälsade så hjärtligt till Lars. Hm, det får nog bli Lars jag skickar när Adamkova inte gör som jag vill....iochförsig är det aldrig jag som bestämmer ändå, jag gör det Adamkova säger eller så ljuger jag.
-Hur går det med maten? (Adamkova pekar på mina bröst)
-Jo, det går bra.....hon får flaskan. Tror inte att hon fattade det där sista och lika bra är det kanske.

Jag måste säga att jag överlevde sprutorna. Ja, jag vet att det var Leia hon stack men det är ju jag som är livrädd för sprutor. NÄSTA GÅNG FÅR MIN MAMMA FÖLJA MED (Läs detta noga mamma och ta med dig pappa hit för Leia ska vaccineras 5 januari).

Tänkte ta bussen hem från stan men orkade inte vänta 15 minuter på den utan traskade hem i ovädret.
Fast jag gillar detta oväder men skulle gilla det ändå mer om snön kunde stanna kvar.

Till helgen drar vi till Moravien (?) på vinprovning.....bäst att vi ska spotta eftersom jag inte druckit en droppe sedan ett och ett halv år tillbaka. Hur kommer vi dit då vi stackare som ännu inte har någon bil, jo vi tänkte lifta. Känns så enkelt när det bara är jag, Lars och Leia och.....vagn, mat, kläder, blöjor, handdukar, leksaker, babyskydd, ja och lite till. Nej, så illa blir det inte. Fast vi kommer lifta men med de andra i Supportgruppen.

Förresten, jag tror att jag kommer klara julen utan min mamma, pappa och syster. Jag har ju Lars och Leia :)
Vi ska dessutom fira med Oskar, Malin och Axel och det ska bli så mysigt. Undrar om jag ska köpa mig ett par extra fina mysbyxor att ha på mig för det skulle ju bli mys har vi bestämt.

Imorgon är det återigen dags för förskola och allt vad det nu kommer innebära.....jag och Marie sjunger, Leia sitter mest och undrar vad vi sysslar med och Nils han vill helst göra annat. Axel har inte börjat än men han vill säkert också göra annat. Kanske att vi skulle sätta dem i barnstolar på golvet och tala om för dem att sjunger ni inte så kommer ni inte loss........det är väl inte vårat fel att de inte får börja på förskola förrän vid 3 år här nere.....ANNA ADAMSSON, JAG ANSTÄLLER DIG NU! Anställer och anställer, du får inte betalt i mer än mitt underbara sällskap men det är inte fy skam.

Hej svejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0