En galning har flyttat in

I spjälsängen imorse låg det en galning!
Lika galen var galningen på skötbordet vilket gjorde att det inte var så lätt att byta blöja och utstyrsel.
Ner till köket och lägger galningen i gymmet.....INTE populärt alls. Försökte göra en deal om maten men det gick inget vidare utan jag förlorade (?). Så där satt galningen som klistrad på mig och jag gjorde fina ansträngningar att fixa till lite käk till galningen. Tillslut var det klart och den lilla galningen var beredd att käka och då måste det gå fort.

Det blev ingen träning igår! Vi ska vara bokade 10 gånger i rad, måndagar, samma tid, men denna gången var det tydligen fullt? Jaha, bara hem igen då. Jag åkte med Malin och gick av hos henne och tog mig en liten löprunda därifrån. Det är så långt mellan oss så det tog typ 5 minuter så var jag hemma, kände mig ganska fräsch när jag traskade in genom dörren. Väl hemma trodde jag att L skulle tvinga mig in i garaget där min crosstrainer för tillfället står bland allt vi inte har hunnit sortera......det vill säga att det INTE går att träna med den än! Men han funderade inte ens varför jag var hemma 20 minuter efter att träningen hade börjat?!?!?!? och han klagar på min tidsuppfattning?!?!?!?!?

Eftersom nästan alla från värmland tydligen tycker att det är cooooolt att skriva på värmländska så kanske jag ska göra det här i bloggen.

Jä, funderer litt på höss dä vore å börje pyssle. Litt julkort ska ju järes och ane söm hör jula te.
Äh, ni ser ju hur dumt det ser ut så jag får helt enkelt strunta i att vara en coooool värmländska i Pardubice.

Förresten så finns det en norsk familj här i Pardubice som gärna vill ha kontakt. Får öva upp lite av min norska istället. Sedan finns det en till svensk (värmländsk) familj i Prag så jag kan ju även öva min värmländska med dem istället för att skriva på detta roliga "språk". Ni vet väl att värmland är ett land! Det har jag fått höra många gånger av de barn jag jobbat med, vart mitt land ligger och om jag kan prata som vi gör i det landet :)

Nej, nu blir det lite mat och Hem till gården. Planerar min dag efter Hem till gården precis som vid C-uppsatsen och det är bästa att Leia anpassar sig :)

Kram

Anna och Cissi, jag hade min fina tröja på mig idag på promenaden och jag gillar den skarp. Tänkte extra mycket på er där jag låg i vagnen och filosoferade trots att mamma ville att jag skulle sova....Kram Leia


Kommentarer
Postat av: Sandra

ÖLÖPPNÖRÖR! Kommer du ihåg det?



Haha Hem till gården. Kan du itne rapportera lite vad som hänt under de två senaste åren?

2010-11-10 @ 19:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0