Var är min butler?

Idag är en sådan dag som jag skulle velat ha en butler. Bara ligga i soffan och ge order hade inte varit fel.

-Diska nappflaskorna!
-Tvätta, Leia vill ha precis den där tröjan på sig om en liten stund!
-Damsug, men inte så att jag störs!
-Plocka undan efter mig!
-Tar du och byter bajsblöjan NU!
-Jag är hungrig nu! NU och inte SNART!!!
-Fixa mitt hår och sminka mig!

Men eftersom detta hushåll inte är försett med en butler så får jag helt enkelt klara av dess sysslor själv.....det är inte så illa som det låter.

Undrar om en butler även kan träna åt mig.....?????? 

Nu lite seriösa saker. Vi var på 1 års kalas igår eftermiddag. Våra godingar här nere Axel och Nils hade fyllt ett år och det skulle så klart firas. Alltid lika trevligt att umgås med de andra svenskarna här nere. Leia skötte sig så bra. Mat fick hon (jopp, vi ger henne allt det ibland) och kräktes nästan ner Adam och Maries soffa.....eftersom det var pappa Lars som matade så hade han fått tagit den tvätten om det gått riktigt illa.

ERKÄNNER!!!!
Jag har ju sett när L gör rent ljuslyktor från stearin i diskon, han liksom låter varmt vatten spola och så har han lyktorna under....men jag hade tydligen inte varit så nära eftersom jag tydligen missat en viktig detalj.....
Han lät tydligen inte stearinet rinna ner i röret men det gjorde jag och det blev liksom stop.........hoppsan, men det kommer ju L inte att märka så jag sa inget. Bara att jag lämnade lite bevis i form av en stearinfylld kniv och diskborste. Tänkte att jag kunde skylla på hon som bodde här innan oss om L skulle upptäcka vad jag gjort. Det tog inte så lång tid förrän jag hörde.
-Ulrika, vad har du gjort?
-Va, vadå. Inget!
Hur skulle jag förklara det här för hyresvärden.....skylla på hon som bodde här innan såklart :)
Men vilken tur att stearinklumpen stor som ett mindre blockljus satt fast i röret inte så jättelångt ner (kanske att det heter låset!?). Nu vet jag att det inte var så L gjorde och jag gör det kanske inte igen......men det positiva är ju att jag har provat detta i ett hus vi hyr och inte äger (får man tänka så....NEJ, men jag gör det nu ändå)


Spinning nästa

Kram kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0