nu är de här.

Mamma och svärmor har landat och de tog sig hela vägen hit till Pardubice själva. Det bör ju tilläggas att jag hade skickat en vägbeskrivning till mamma som de använde sig av, som enligt pappa beskrev varje steg de skulle ta :)

Turen till IKEA och köpcentrat igår i Prag var toppen och det blev lite shopping.......alltid lika kul :)

Nu ska vi förbereda oss inför en till tur till Prag imorgon.

Kram


Tyst, inte en chans

Vid det här laget kan bebisen förmodligen sysselsätta sig själv med att undersöka sina händer och fötter några minuter. Ett mirakel! Plötsligt blir det så tyst -- och när du ser efter, så upptäcker du att din bebis, som hittills behövt din uppmärksamhet varenda ögonblick, kan hålla sig själv sysselsatt. (babycenter.com)

Jo, men visst stämmer det att Leia underhåller sig själv men detta med att det skulle vara tyst det stämmer ABSOLUT INTE!!!!!  Lilla damen håller på med sina vokaler så det står härliga till, det låter ibland som att hon börjar med AOUÅ men att det sedan tar stopp.
Enligt Lars är det inte konstigt att munnen går i ett på Leia redan nu eftersom hon tydligen har att brås på. Mamma, mormor och momma (gammelmormor).......

Bäst att logga ut innan Lars ser att jag bloggar innan vi ska iväg eftersom jag talade om för honom att vi har bråttom

Kram


SKOR

Äntligen har jag hittat ett par skor som påminner om mina som var kvar i bilen. Fast de här är svarta med nitar på men det är samma märke ialla fall. Gissa om jag är nöjd :)

Imorgon blir det IKEA  i Prag med goda vänner, härligt. Då blir det till att införskaffa  krimskrams som man alltid behöver när man väl är på IKEA samt julmust och räkor (och de behövs verkligen). För det här med att köpa räkor i Pardubice det har jag gett upp nu. De sista vi köpte gick inte att käka och hela pastasåsen var mer eller mindre förstörd. Undrar lite i vilket dike de hittade dessa räkor för de smakar dike...tror jag, det låter som en bra förklaring på vad de smakar tycker jag :)

Klockan är 19 och Leia sover samt att hon har hoppat över måltiden.....vi som trodde vi hade hittat en bra rutin.....jaja, bara hon sover för natten innan 21 får vi vara nöjda. Hon har ju varit och shoppat idag och satt mest på armen och tittade så det är väl inte konstigt att hon är trött. 

Nu blir det soffan och godis i väntan på lilla damen.
Godis får man äta när det är helg och det har vi här idag, det märktes på stan.

Kram 


Picnik.....

...gör inte som jag vill. Jag som ska upp vid 6 imorgon, men jag vill ju göra den där nappen rosa och Leia i svartvitt. Nu får jag struntar i det och göra mina L sällskap, fast jag lägger mig allt bredvid det större L:et för det blir för jäkla trångt att sova bredvid lilla L.

Förresten, Leia sa mamma idag. Jo, det är sant......jag tyckte det ialla fall :)

GODNATT

 Lillan bara några dagar gammal


krattat och dolat i mysbrallor ute.....

Det var liksom inte meningen att jag skulle göra annat än kratta lite löv  och därför hade jag på mig mina mysbrallor. Väl ute hade Leia det så skönt i vagnen så jag tänkte att äh va fasen jag kan väl rensa lite också. Å jodå, rensat blev det och som det ser ut efter mig!!!!! Jag började med att kratta under träden och sedan såg jag lite ogräs i rabatterna. Eller ja, det är ju inga rabatter direkt utan växter längst med hela ytterdelen av vår lilla trädgård, för ni ska veta att den är liten. 
Jag drog bort gräs, torra grenar och lite annat som jag inte tyckte var fint och sedan sneglade jag på vår altan.
Lite till som jag kan riva och slita i, UNNDERBART :)
Efter en stund hade jag fått ner nästan alla gamla vindruvsgrenar och även några nya......det var riktigt kul men jag ska nog kolla lite på nätet för att se om man verkligen skulle göra så....jag fick för mig det när jag var där i stunden att det var helt rätt att göra det :)
Förväntade mig nästan att gubben som äger huset skulle komma in till oss och undra vad jag håller på med men eftersom jag inte skulle förstå honom så hade ju det inte spelat någon roll.

Gubben som vi hyr av kan ingen engelska, eller ja, jag har hört honom säga 2 ord på engelska till mig. Det var när vi hade problem med internet och han ringde på dörren
- Internet problems, det var det enda han sa som jag förstod något av. Sedan kom kalendern fram och han pekade på dagens datum och skrev ett klockslag och sa något om en bil....?????? Jaha tänkte jag, du kommer in till mig då. Sedan kom han och en gubbe till på exakt rätt klockslag, gick in (med skorna...GGRRR) och pillade lite på kablar. Hyresvärden, som heter Jiri, pratade lite med mig om......ja, jag gissade att han pratade om flytten och röran som vi hade just då för det var det som jag svarade honom om. Sedan gick de och kom inte tillbaka.....nehej, men apparaten som ni har kopplat in då, ska den hänga där eller?????
Någon dag senare kom de tillbaka och tog apparaten med sig. 
Ni förstår kanske att det ibland inte är någon idé att prata engelska med Tjeckerna utan man kan lika gärna prata svenska och peka och gestikulera som fasen för det går lika bra (eller dåligt..)

Nu ska lilla damen ner i ett bad och göras kvällsfin

Kram


lösen......

sitter vid datorn och undrar lite över hur det egentligen står till med lösenordet på bloggen.
Elli sa att hon inte kommer in (hoppas att det har ordnat sig nu) och jag behöver inget lösen när jag söker upp min egen blogg på nätet?????? Är det så för att jag använder en och samma dator hela tiden eller har lösenordet bara gett upp????
Någon som är bra på detta kanske kan förklara för mig.
Snälla skriv om det är så att ni måste logga in för att kunna läsa bloggen eller om ni bara kan gå in utan lösen

Kramar från en som snart river av sig allt hår och som ALDRIG kommer bli en datanisse......eftersom min stubin inte räcker till


Båda sakerna gick bra :)

God morgon

Ja, nu sitter jag nere i vardagsrummet och har slängt i mig lite te. Leia har sovit bra inatt trots att hon fick gå och lägga sig redan vid 21. Nu är det ju så att Leia inte går men ni vet väl vad jag menar??? Vaknade vid 3 och ville ha nappen (och prutta lite...mycke....urk) men sedan var det tyst fram till halv 7.
Hon har legat i sitt gym och varit lite som en galning nu på morgonen och nyss avnjöt hon lite musik från Brolle, undrar om hon inte blir trött snart.......skulle vara ganska skönt tycker jag :)
Detta får bli våra nya rutiner nu. Bättre än när hon ligger vaken i sin säng i mörkret vid 23 och är överlycklig och det bara bubblar ur munnen på lillla damen av förtjusning......fast det var kul att stå utanför dörren och lyssna :)

Eftersom jag sitter i vardagsrummet betyder det att jag har tagit mig nerför trappen. Det trodde inte jag efter spinningen igår, måste vara den där grundkonditionen. Eller vad säger ni mamma och moster??? :)
Instruktören pratadel lite engelska, det vill säga att hon sa - second part och last part.
Det gällde att hålla koll på henne och se om hon satt, stod, hur hon stod, vad gör hon med armarna, skruvar hon nu....men åt vilket håll - ahh, det gick långsammare alltså skruvade hon åt det tyngre hållet. Jaha, nu får vi dricka. Tydligen lite paus mellan men vi ska fortsätta trampa (kallar hon det paus då eller?). Nu var det tydligen dags att gå av cykeln och stretcha, den kortaste stretchingen jag varit med om men men.
Det var riktigt kul och jag känner mig faktiskt lite motiverad att kanske ta ner mina rullskidor. NU HOPPAS JAG ATT DU LÄSER DETTA JOHAN!!!!!

Idag blir det fika hos Malin och lilla Axel, Marie och Nils kommer också. Förutom att fika på dagarna så gör jag följande:
1. Tar hand om Leia, eller Leia tar hand om mig!!!
2. Tvättar
3. Städar
4. Lagar mat
5. Städar lite till
6. Tvättar lite till
7. Väntar på att helgen ska komma
8. Shoppar (väldigt sällan)
9. Surfar
10. Planerar för pysslande som aldrig verkar bli av eftersom jag aldrig blir klar här hemma??!!!!!!!
11. Sitter och längtar efter en bil......grrrrr
12. Funderar lite över julafton

Nu ska jag valla mina rullisar och ta mig sedan en liten lur för jag tror att lilla damen börjar bli lite trött.

Kram


Spinning och bättre kvällsrutiner

Japp, ikväll gäller det. Första träningen på väldigt länge och det ska bli ikväll. Ett spinningpass men så mycket mer vet jag inte för det var lite luddigt om det var ett jobbigt eller lätt pass när vi var och pratade med tjejen i träningslokalen.
Återigen är det detta med språket, det är inte så lätt.
Tjejen kunde dock lite svenska, eller ja hon sa -Jag kan lite svenska. Sedan sa hon inget mer på svenska :)
Jag ska cykla dit tillsammans med Malin men får se hur jag tar mig hem.....Lars får kanske hämta mig med vagnen och Leia får ta cykeln istället. Hon är ju faktiskt en stor tjej nu.


Måste börja med lite bättre kvällsrutiner här hemma. Igår kom vi inte i säng förrän 23.30 och det är lite väl sent för Leia tycker jag......jag har ju ledigt hela tiden och har liksom ingen bra koll på klockan längre, ganska skönt men kanske inte så praktiskt. Hur ska man göra???? Hjälp någon!!!!!

Nu vaknar lillan och vi ska nog ha en liten sångstund om det faller lilla damen i smaken

Kram


dagens nöje

Dagens nöje har varit att på avstånd titta och lyssna på Lars när han sätter upp saker på väggarna här hemma. Det går jättebra...

1. Lars har använt ett antal spik
2. Han har gått från hammare till skruvdragare
3. Det fina språket har blivit utbytt mot mindre fint (tur att Leia sover)
4. Han har talat om att vissa saker aldrig kommer att komma upp på väggarna
5. Det har blivit fina märken på väggen
6. Han har talat om att jag har skitigt golv.....kanske ett sätt att tala om att det var en dum idé att få sätta upp saker på dessa väggar
7. Han har hotat med att dra in min veckopeng
8. Han tillbringar en del tid i garaget mellan varven
9. Samt att han undrar när jag ska göra någon nytta idag......


Kram från en mycket road UlrikaLite bilder


Vi var ute och krattade lite löv och plockade kantareller i Remjäng. Fast om sanningen ska fram så gick vi till slaktboden och Amundsbua där ett par militärhandska väntade på oss. Lars hade tydligen kantarellpasset och inte älgpasset.....


Pappa gnällde på att jag aldrig stekte ägg till dem under jakten så i slutet av veckan stekte jag ägg. Bara för att krångla till det stekte jag i pepparkaksformer och då var det ju klart att det fick bli älgägg och även några gummor och gubbar


En hårt rockande liten babe


Vi hade ju besök i värmland av godingar från Lidköping. Här kommer den lilla av dem, underbara Lucas.


och här den stora godingen, underbara Alexander.Min underbara mormor och Leias momma. Mormor tyckte att det var bättre att kalla henne det än gammelmormor för det blir så långt för Leia att säga.


Leia brukar ibland slösa lite på maten och dekorerar gärna sin mamma eller pappa med innehålletVår lilla tuffing

Hej svejs
 


VARMT UTE :)

Här har det varit ett underbart väder med strålande sol.
Vi hamnade på stan med Malin, Oskar, Axel, Marie, Adam och Nils. Mat var det dags för och vi satt ute och käkade, det var nästan så att jag tog av mig jackan och då är det varmt :)

Var sedan på köpcenter AFI och införskaffade lite djur till sångpåsen som vi ska ha med i vår egna lilla förskoleverksamhet. Våra små godingar kommer nog att tycka att det är kul eller ja vi mammor kommer tycka att det är kul ialla fall. Barnen börjar tydligen inte förskolan här förrän vid 3 års ålder och så länge kan vi inte vänta......tror det kommer bli riktigt bra med vår egna verksamhet.

Leia tog sitt bad och passade på att bada sin mamma och pappa samtidigt. Golvet var klassblött och så var även vi men Leia hade så kul. Hon doppade hela sig ett antal gånger, ben och armar var överallt och leendet var så stort och skratten tog aldrig slut. Helt underbart :)

Vi tittar just nu på dansbandskampen och Leia stoppar så många fingrar hon kan i munnen. Det måste betyda att hon försöker framkalla kräkningar eller?????? 

Jag blev lovad sovmorgon idag.....det gick inge bra. GGRRRRR
På natten kom Leia på att hon ville äta vid 2 vilket inte har inträffat sedan hon var någon dag gammal.Tror ni Lars vaknade, NEJ. Jag fick putta på honom ett antal gånger innan han vaknade. Skulle vara skönt om jag kunde sova så gott att jag inte vaknar när Leia ligger och är kinkig. Sedan vid halv 8 var det dags för frukost för damen och det var Lars med på ganska bra. Han var bara tvungen att gå på toaletten först och sedan ta en kik ner i godisskålen och då hade Leia nästan kommit upp i falsett och jag var vaken. TACK! Efter maten kom mina båda L och lade sig bredvid mig och låg och pratade....hmhmhm
Det är tur att de är mitt allt och på så sätt kommer undan med att ha avbrutit min tänkta sovmorgon.
Sova det kan jag göra när Leia har flyttat hemifrån, fast då ligger jag väl sömnlös och undrar om hon har det bra utan mig......hon får nog bo hemma hela livet, det blir bättre så för oss alla :)

Nepp, nu blir det kladdkaka och fortsatt mys på denna underbara dag. Tittar jag till höger om mig ser jag Leia som ligger hos sin underbara pappa och sover, så sött så sött :)

Kram


Värre än att ha småbarn, sa min mamma

Världens bästa mamma har några pelargoner. Ni som känner mamma vet att det inte är några utan en hel massa.
Det var 9 minusgrader i förrgår och blommorna är fortfarande kvar på den inglasade altanen. Det resulterade i att mamma satte på kuppévärmaren och satte alarmet på 2 för att gå upp och kolla läget.
Sedan var det katterna som gärna ville ut på olika tider under natten och då var det bara för min mamma att gå upp och släppa ut dem.
Kanske dags att flytta in blommorna i deras egna rum nu mamma eller måste pappa bygga ut först? :)

Mina mamma och pappa är de bästa i världen och jag delar dem bara med en person och det är världens bästa syster. Fast det verkar som att Leia har tagit lite av min roll......hallå mamma och pappa, ni glömmer väl inte bort mig??????

Massa kramar till alla nära och kära

Jag längtar tills nästa lördag :)


Hoppsan klockan var 11

Leia sov sisådär inatt. Hon vaknade med jämna mellanrum men som tur var räckte det med att stoppa in nappen så sov hon så sött en stund till.

Jag gick upp vid 10 för att göra mat till Leia. Tittade på klockan en gång till när jag kom upp till sovrummet igen och tyckte att klockan såg ut att vara efter 11......gick till TV-rummet och kollade klockan där och fasen det stämde.
Helt plötsligt kände jag mig väldigt utvilad :)

Dags att stryka lite saker från min att-göra-lista. Lars städar så flitigt när jag har gjort en lista......HAN AVSKYR NÄR JAG GÖR MINA LISTOR men jag gillar det så jag kommer inte sluta med det :)

Kram


vaccination bara så där......

....eller så var det så att de talade om att Leia skulle vaccineras nästa gång vi kom? Fasen, det är inte lätt med språket alla gånger. Det var tur att Lars var med idag för jag höll på att gråta där inne när Adamkova stack lilla prinsessan i båda benen. Jag tyckte det såg ut som att Adamkova kastade in nålen och tryckte till. Leia var tapper och skrek en liten stund men sedan var det bra. Det är tur att Leia är så liten att hon inte har förstånd att vilja ha en massa saker än för vad hon än hade velat haft så hade hon nog fått det idag av mig......tyckte så synd om henne samtidigt som jag tyckte att hon var så duktig.
Lars påminde mig om att det snart är min tur att vaccinera mig......undrar vad jag får när jag har tagit vaccinationen. För jag får väl också välja vad jag vill när jag har varit duktig och tagit spruta?????

Veckan i Remjäng gick undan och jag undrar vad jag egentligen gjorde under den veckan.
Vi kom till Remjäng på fredag och lördagen gick åt till att förbereda inför dopet och söndagen var det dop som gällde för hela slanten.
Jag och Leia var på kontroll i Charlottenberg och Koppom på tisdagen. I Charlottenberg passade vi på att besöka mamma på skolan innan det var dags för Koppom och barnmorskan. Vi var ju bara tvungna att åka in till min mormor sedan och gissa om hon blev glad när vi kom, eller ska jag säga när Leia kom. Mormor frågar om Leia hela tiden och under veckan ringde hon varje dag och kollade vad vi gjorde och att allt var OK med oss. Hon är helt överförtjust i vår lilla prinsessa. Hon talade om att vi ska kalla henne för momma så att Leia vet skillnad på henne och min mamma. Det var lite långt att behöva kalla henne för gammelmormor så det blir bättre så. Min mormor är allt för go, över 90 år men hur pigg som helst.

Mammas elever var på besök hos oss och vi hade stenkoll på vad jägarna hade för sig under dagen och vi han även med att besöka slaktboden och de söta (?) älgarna.

På fredagen kom världens bästa Skagerlunds till Remjäng. Så kul att de ville åka hela vägen från Lidköping för att träffa oss. Hoppas bara att de åker hela vägen till Pardubice snart och hälsar på. Vi hade en riktigt mysig dag med tur i skogen, tur till slaktboden och vi hann även med att besöka åsnan. Ni vet den som hade slitit sig och sprang mitt i vägen när vi fick fint besök av Leias gudfar som aldrig hade varit hos min mamma och pappa förut. 

Han även med att träffa Linda som kom till Remjäng på lördagen och förgyllde min dag. Massa prat och goa skratt och lite tips han vi med.....  :)

På lördagen hade jag lite kalas och det blev som vanligt stressigt med allt packande inför resan på söndag. Vi fick inte med oss allt hem men det får mamma ta med sig när hon kommer nästa helg. Gud vad jag längtar, tror jag ska låsa in henne när hon är här så att hon inte kan åka hem.

ALLT VAR HELT NÄR VI LANDADE OCH INGET FÖRSVANN......förutom regnskyddet till vagnen som vi inte finner. Det ligger i Remjäng, men vart.........hm  


Pappa Lars och pappa Thomas


Vi var och kollade så att Lars sköter sig under älgjakten


Lars softar på golvet efter en dags jakt

Nu får jag dricka te för att orka med lillan senare ikväll. Hon är inte alls på topp efter sprutan, sover mest och när hon är vaken är hon ledsen. Fast med 7 sjukdomar insprutade i kroppen är det inte konstigt.

Kram från oss tre


resan....

Resan hem till Remjäng var en upplevelse, vi är glada att inget av våra saker blev stulna.

Det började med att en anställd på Prags flygplats ramlade över Leia och vagnen. Hela suffletten böjde sig över Leias huvud, jag skrek till och slängde in mina armar under suffletten för att skydda Leias huvud. Det var nog bara några cm kvar innan allt hade tryckt till lillans huvud. När mannen gick därifrån såg jag att han tog sig för benet och det verkade som att han hade riktigt ont, det kunde han gott ha.

På flyget gick det bra men det vi inte ville skulle inträffa inträffade. LEIA BAJSADE!!!!!!
Det var ju bara 20 minuter kvar tills vi skulle landa så blöjan fick vänta men Leia var lika glad för det.

Väl på flygplatsen på Gardemoen väntade vi på bagage och gissa om vi VÄNTADE. Men tillslut kom alla våra väskor och det var vi tacksamma för. Men vagnen då??????
Jo, den kom på ett annat band 3 mil bort?????!!!!! Jaha
Jag var glad när jag såg att Lars kom med vagnen och att den inte var borta, men inte slutade det med det. VAGNEN VAR TRASIG. Ena hjulet pekade i en lite annan riktning men de talade om för oss att eftersom vi inte hade haft vagnen i en kartong (???) så ersatte de inte. Varför gav de i Prag oss då en påse att lägga vagnen i????
Ja ja, inget blev ju stulet eller borta så vi får vara nöjda.

Stackars pappa som fick vänta på oss i nästan 3 timmar, jag har aldrig varit med om att det har tagit så lång tid förut. Den enda som inte hade något emot att vänta var Leia,. Hon tyckte att det var jättekul att vänta på bagagen, hon låg och tittade på alla människor som passerade.

När vi skulle köra ut bilen från parkeringen hade pappa varit så förutseende att han hade betalat parkeringsavgiften innan vi körde ut. Vid bommen satte han in kvittot i apparaten för att komma ut.
 Kom vi ut?  NEJ
Snu korte
Snu korte
Snu korte
ungefär 10 gånger "snudde" vi kortet men inget hände. Tillslut tröttnade pappa och stoppade i VISA kortet och vipps så åkte bommarna upp. Ja ja, ut kom vi och hem till Remjäng kom vi.

Höll ju på att glömma, Lars var nära på att få stövsuga planet innan vi gick av. Sisten ut skulle nämligen göra det och det var ju Lars :)


dagens skörd

Dagens skörd blev 3 älgar.
Pappa och Lars fick bara sitta och titta på denna dag, bättre lycka nästa dag.

Leia och jag tog oss en tur upp till slaktboden och tittade på gubbarna och gubborna och de upphängda älgarna. Leia bjöd även på tårta som blev över efter dopet igår.

Här i Remjäng har det varit toppenväder idag och jag passade på att kratta löv medan Leia låg i vagnen och hade det gott. Katten Molly var påväg att besöka Leia men det hade nog blivit lite trångt i vagnen så hon fick lägga sig på annat ställe.

Imorgon ska jag och Leia på efterkontroll, det ska blir skönt att prata svenska med en läkare och barnmorska. Adamska, barnläkaren i Pardubice, är jättebra men det är lite svårt med språket. Hon pratar engelska men det är lite knackligt och ibland blir det missförstånd mellan oss. Fast det är lite roligt ändå att försöka förstå varandra :)


Remjäng

Nu har vi kommit fram till underbara Remjäng.

Det var minsann en intressant resa, det hände både det ena och det andra. Får berätta om det en annan dag.

Imorgon blir det bak och fix inför söndagen.

Kram från tre slitna resenärer


mot skogen....

I morgon åker vi till Sverige och underbara Remjäng. Hoppas bara inte lillan gör nr.2 på flyget, men det är klart Lars sitter ju längst ut så det blir ju han som får ta tag i det så för min del gör det ju inget. Klart lillan ska passa på att göra det på flyget. Eftersom jag ammar så måste jag sitta vid fönstret, ska nog amma varje gång vi flyger tror jag.

Lars ska leta älg och jag ska kolla så att laget gör ett bra jobb varje kväll. Det är alltid lika kul att titta på när älgarna kommer till "slakteboa" , hängs upp och flås. Ska ta den goaste stolen och bästa bordet och sätta mig efter vägen så att jag inte missar när de kommer tillbaka, kanske att det finns täckning för nätet så att jag kan surfa lite medan jag väntar. Om ni undrar vad Leia ska göra under dagarna så ska hon vara med under älgjakten, hjälpa till lite i "hunnedreve". Hon har tillochmed en egen lite älg-lockar-leksak som hon fått av Ljungqvist/Nilsson. Tror att Leia kommer göra succé med den. 

Födelsedagen firades med en halvtimmas sovmorgon, vi gick inte upp förrän vid 7.30. Sedan bjöd Leia på kalas och inte vilket kalas som helst......
När pappa Lars kom hem från jobbet gick vi ner på byn och käkade. Förstod varför servitrisen kollade lite skumt på mig när jag beställde in pommes till laxen, det var ingen dålig portion med lax och grönsaker som kom in. Vi var lite osäkra på om vi skulle ta taxi eller om vi orkade gå ända hem efter maten. VI GICK men talade om för varandra hur mätta vi var ganska ofta under promenaden, vilket inte gjorde promenaden lättare direkt.


Nu är det dags att packa det sista

Min svenska mobil är i gång från och med imorgon kväll, om det nu är någon som vill prata med mig eller skicka ett mysigt sms....

Kram


Vegetariana, no cheese, with tuna. Drink I don´t know!

så sa servitrisen när jag skulle börja peka på vad jag ville ha när vi var på AFI nu på kvällen. Så det enda jag sa var yes, and a pepsi. Smidigt värre. Lars tycker att jag ska skriva att jag är där för ofta men det är jag inte, jag kan väl inte hjälpa att de kommer ihåg mig och min krångliga mat.....

Klippte gräsplätten förut med våran gräsklippare med sladd. En vacker dag klipper jag med avsikt av den där jäkla sladden för vi är inte riktigt polare alla gånger.
 

Leia i högsta form

Imorgon är ingen vanlig dag.......

  


letar....

Jag skulle ju vara så duktig och lära mig den nya kameran genom att läsa instruktionsboken (vilket jag vanligtvis hatar att läsa), gissa vart den är?
I BILEN
Sitter nu och letar ny instruktionsbok


godmorgon

Leia tycker att klockan 7 är en bra tid att vakna på, vet inte om jag håller med men det verkar som att jag bara får inse att mina sovmorgnar är över.  

Kanske ska höja min veckopeng genom att göra frukost till Lars när jag ändå är uppe? Eller så kanske han ska få göra min? Något jag får fundera på.

På fredag åker vi hem. Leias första flygtur, hur ska det gå??????från Sverige till Pardubice

Bilen blev ju som sagt var stulen i Dresden. Nog för att jag, Ulrika, inte alltid vet vart jag parkerar bilen men denna gången var jag säker på att det var just där vi hade parkerat. Vi väntar fortfarande och kommer nog alltid att vänta på att någon ska komma med Leias saker som var i bilen. Allt annat går att ersätta men inte Leias saker. 

 Sista bilden på bilen är efter autobahn där Lars byter blöja på Leia
The Boss Roger hämtade oss (tack så hemskt mycket) och Lars fortsätter med blöjbyten fast denna gång i volvon.
Vi här hemma kallar pappa Lars för blöjbytatkungen, ett smart drag av mig :)
Vart fasen gjorde vi av Leia då? Leia var påväg att gå på sin första hockeymatch men det strulade med biljetterna i sista stund. Hoppas att min faster Marita blir stolt över mig när hon ser vad Leia har på sig. Måste säga att vi skrattade gott åt Leia och hennes fina form.......vad gör man inte för att behålla hörseln Familjen Ljungqvist/Nilsson var på besök. Vi var bland annat i Prag och hade det mysigt. Vi tog en hel del bilder men konstigt nog är det denna som hamnar här. Bajsblöjarbyte utanför Danska ambassaden, behöver jag säga att det var kul att titta på och se förbipasserande stirra.
Kramar från oss tre


snart.........

är vi igång här

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0