Båda sakerna gick bra :)

God morgon

Ja, nu sitter jag nere i vardagsrummet och har slängt i mig lite te. Leia har sovit bra inatt trots att hon fick gå och lägga sig redan vid 21. Nu är det ju så att Leia inte går men ni vet väl vad jag menar??? Vaknade vid 3 och ville ha nappen (och prutta lite...mycke....urk) men sedan var det tyst fram till halv 7.
Hon har legat i sitt gym och varit lite som en galning nu på morgonen och nyss avnjöt hon lite musik från Brolle, undrar om hon inte blir trött snart.......skulle vara ganska skönt tycker jag :)
Detta får bli våra nya rutiner nu. Bättre än när hon ligger vaken i sin säng i mörkret vid 23 och är överlycklig och det bara bubblar ur munnen på lillla damen av förtjusning......fast det var kul att stå utanför dörren och lyssna :)

Eftersom jag sitter i vardagsrummet betyder det att jag har tagit mig nerför trappen. Det trodde inte jag efter spinningen igår, måste vara den där grundkonditionen. Eller vad säger ni mamma och moster??? :)
Instruktören pratadel lite engelska, det vill säga att hon sa - second part och last part.
Det gällde att hålla koll på henne och se om hon satt, stod, hur hon stod, vad gör hon med armarna, skruvar hon nu....men åt vilket håll - ahh, det gick långsammare alltså skruvade hon åt det tyngre hållet. Jaha, nu får vi dricka. Tydligen lite paus mellan men vi ska fortsätta trampa (kallar hon det paus då eller?). Nu var det tydligen dags att gå av cykeln och stretcha, den kortaste stretchingen jag varit med om men men.
Det var riktigt kul och jag känner mig faktiskt lite motiverad att kanske ta ner mina rullskidor. NU HOPPAS JAG ATT DU LÄSER DETTA JOHAN!!!!!

Idag blir det fika hos Malin och lilla Axel, Marie och Nils kommer också. Förutom att fika på dagarna så gör jag följande:
1. Tar hand om Leia, eller Leia tar hand om mig!!!
2. Tvättar
3. Städar
4. Lagar mat
5. Städar lite till
6. Tvättar lite till
7. Väntar på att helgen ska komma
8. Shoppar (väldigt sällan)
9. Surfar
10. Planerar för pysslande som aldrig verkar bli av eftersom jag aldrig blir klar här hemma??!!!!!!!
11. Sitter och längtar efter en bil......grrrrr
12. Funderar lite över julafton

Nu ska jag valla mina rullisar och ta mig sedan en liten lur för jag tror att lilla damen börjar bli lite trött.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0