mot skogen....

I morgon åker vi till Sverige och underbara Remjäng. Hoppas bara inte lillan gör nr.2 på flyget, men det är klart Lars sitter ju längst ut så det blir ju han som får ta tag i det så för min del gör det ju inget. Klart lillan ska passa på att göra det på flyget. Eftersom jag ammar så måste jag sitta vid fönstret, ska nog amma varje gång vi flyger tror jag.

Lars ska leta älg och jag ska kolla så att laget gör ett bra jobb varje kväll. Det är alltid lika kul att titta på när älgarna kommer till "slakteboa" , hängs upp och flås. Ska ta den goaste stolen och bästa bordet och sätta mig efter vägen så att jag inte missar när de kommer tillbaka, kanske att det finns täckning för nätet så att jag kan surfa lite medan jag väntar. Om ni undrar vad Leia ska göra under dagarna så ska hon vara med under älgjakten, hjälpa till lite i "hunnedreve". Hon har tillochmed en egen lite älg-lockar-leksak som hon fått av Ljungqvist/Nilsson. Tror att Leia kommer göra succé med den. 

Födelsedagen firades med en halvtimmas sovmorgon, vi gick inte upp förrän vid 7.30. Sedan bjöd Leia på kalas och inte vilket kalas som helst......
När pappa Lars kom hem från jobbet gick vi ner på byn och käkade. Förstod varför servitrisen kollade lite skumt på mig när jag beställde in pommes till laxen, det var ingen dålig portion med lax och grönsaker som kom in. Vi var lite osäkra på om vi skulle ta taxi eller om vi orkade gå ända hem efter maten. VI GICK men talade om för varandra hur mätta vi var ganska ofta under promenaden, vilket inte gjorde promenaden lättare direkt.


Nu är det dags att packa det sista

Min svenska mobil är i gång från och med imorgon kväll, om det nu är någon som vill prata med mig eller skicka ett mysigt sms....

Kram


Kommentarer
Postat av: Monica N

Hon låtsas ju bara sova för att kunna spana in dig. Hon har förändrats en hel del sedan passkortet. En sötnos minsann

2010-10-27 @ 22:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0