resan....

Resan hem till Remjäng var en upplevelse, vi är glada att inget av våra saker blev stulna.

Det började med att en anställd på Prags flygplats ramlade över Leia och vagnen. Hela suffletten böjde sig över Leias huvud, jag skrek till och slängde in mina armar under suffletten för att skydda Leias huvud. Det var nog bara några cm kvar innan allt hade tryckt till lillans huvud. När mannen gick därifrån såg jag att han tog sig för benet och det verkade som att han hade riktigt ont, det kunde han gott ha.

På flyget gick det bra men det vi inte ville skulle inträffa inträffade. LEIA BAJSADE!!!!!!
Det var ju bara 20 minuter kvar tills vi skulle landa så blöjan fick vänta men Leia var lika glad för det.

Väl på flygplatsen på Gardemoen väntade vi på bagage och gissa om vi VÄNTADE. Men tillslut kom alla våra väskor och det var vi tacksamma för. Men vagnen då??????
Jo, den kom på ett annat band 3 mil bort?????!!!!! Jaha
Jag var glad när jag såg att Lars kom med vagnen och att den inte var borta, men inte slutade det med det. VAGNEN VAR TRASIG. Ena hjulet pekade i en lite annan riktning men de talade om för oss att eftersom vi inte hade haft vagnen i en kartong (???) så ersatte de inte. Varför gav de i Prag oss då en påse att lägga vagnen i????
Ja ja, inget blev ju stulet eller borta så vi får vara nöjda.

Stackars pappa som fick vänta på oss i nästan 3 timmar, jag har aldrig varit med om att det har tagit så lång tid förut. Den enda som inte hade något emot att vänta var Leia,. Hon tyckte att det var jättekul att vänta på bagagen, hon låg och tittade på alla människor som passerade.

När vi skulle köra ut bilen från parkeringen hade pappa varit så förutseende att han hade betalat parkeringsavgiften innan vi körde ut. Vid bommen satte han in kvittot i apparaten för att komma ut.
 Kom vi ut?  NEJ
Snu korte
Snu korte
Snu korte
ungefär 10 gånger "snudde" vi kortet men inget hände. Tillslut tröttnade pappa och stoppade i VISA kortet och vipps så åkte bommarna upp. Ja ja, ut kom vi och hem till Remjäng kom vi.

Höll ju på att glömma, Lars var nära på att få stövsuga planet innan vi gick av. Sisten ut skulle nämligen göra det och det var ju Lars :)


Kommentarer
Postat av: Ida

Haha ja jösses vad säger man.. Är det inte dags att ha lite tur snart kanske?? Eller är de så att sånt där som nästan aldrig händer andra samlar ni på hög så händer allt er på väldigt kort tid..



Kram

2010-10-11 @ 20:40:33
URL: http://forvirradbabylycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0