VARMT UTE :)

Här har det varit ett underbart väder med strålande sol.
Vi hamnade på stan med Malin, Oskar, Axel, Marie, Adam och Nils. Mat var det dags för och vi satt ute och käkade, det var nästan så att jag tog av mig jackan och då är det varmt :)

Var sedan på köpcenter AFI och införskaffade lite djur till sångpåsen som vi ska ha med i vår egna lilla förskoleverksamhet. Våra små godingar kommer nog att tycka att det är kul eller ja vi mammor kommer tycka att det är kul ialla fall. Barnen börjar tydligen inte förskolan här förrän vid 3 års ålder och så länge kan vi inte vänta......tror det kommer bli riktigt bra med vår egna verksamhet.

Leia tog sitt bad och passade på att bada sin mamma och pappa samtidigt. Golvet var klassblött och så var även vi men Leia hade så kul. Hon doppade hela sig ett antal gånger, ben och armar var överallt och leendet var så stort och skratten tog aldrig slut. Helt underbart :)

Vi tittar just nu på dansbandskampen och Leia stoppar så många fingrar hon kan i munnen. Det måste betyda att hon försöker framkalla kräkningar eller?????? 

Jag blev lovad sovmorgon idag.....det gick inge bra. GGRRRRR
På natten kom Leia på att hon ville äta vid 2 vilket inte har inträffat sedan hon var någon dag gammal.Tror ni Lars vaknade, NEJ. Jag fick putta på honom ett antal gånger innan han vaknade. Skulle vara skönt om jag kunde sova så gott att jag inte vaknar när Leia ligger och är kinkig. Sedan vid halv 8 var det dags för frukost för damen och det var Lars med på ganska bra. Han var bara tvungen att gå på toaletten först och sedan ta en kik ner i godisskålen och då hade Leia nästan kommit upp i falsett och jag var vaken. TACK! Efter maten kom mina båda L och lade sig bredvid mig och låg och pratade....hmhmhm
Det är tur att de är mitt allt och på så sätt kommer undan med att ha avbrutit min tänkta sovmorgon.
Sova det kan jag göra när Leia har flyttat hemifrån, fast då ligger jag väl sömnlös och undrar om hon har det bra utan mig......hon får nog bo hemma hela livet, det blir bättre så för oss alla :)

Nepp, nu blir det kladdkaka och fortsatt mys på denna underbara dag. Tittar jag till höger om mig ser jag Leia som ligger hos sin underbara pappa och sover, så sött så sött :)

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0