Hett

Det var närmare 40 grader idag så det var tur att vi var på vattenlandet.
Leia ska numera få puffar och allt annat som kan hålla henne flytande eftersom hon trodde att hon själv kunde i vattnet.....vattnet nådde Leia till halsen men det bekom inte lilla damen utan hon skulle allt dra iväg ut i vattnet själv ändå. Gissa om jag hade fullt upp.

Den lilla damen gillar/älskar mat och Marie och Nils hade med sig pannkakor. Vilket Leia även tog för sig av. Hon satt med 2 pannkakor i händerna och mumsade för fullt. Ja ja, det gjorde ju inget. Hon blev ju bjuden på det så :)

Inte sov hon under dagen heller för det hade hon antagligen inte tid med. Jag gjorde nog 4 försök men det var bara att ge upp.

Sitta i sin egen vagn var heller inte roligt. Leia skulle sitta i Axels vagn och Axel skulle sitta i Leias. Vilken tur att andra saker är roligare än sina egna.

Laddaren till kameran fann jag inte så det blev inga kort på denna helt underbara dag.

I morgon ska vi på vinfestival här i stan med god middag innan. Hoppas bara att vädret är med oss under kvällen också. Leia är som vanligt med eftersom vi inte har barnvakt. Undrar hur det känns att ha det? Vi får kanske uppleva det någongång förhoppningsvis.

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0