Fullt upp...men ändå tid???

Fullt upp hade de på sjukhuset när vi kom dit för mötet men ändå stannade hon och förklarade för oss hur stressigt det var idag.
Herregud tänkte jag, stick iväg och jobba då istället. Men den snälla människan ville förklara hur det låg till och undrade när vi kunde komma istället. Vi kan höra av oss sa jag men hon tyckte att vi skulle komma nästa vecka.
Henne ska vi ha har jag bestämt så det gäller att spara pengar så att jag kan köpa henne när det är dags, jättesöt och trevlig och så pratade hon engelska. JAG VET VAD HON HETER men jag vet inte vart hon bor....men det löser sig säkert ändå   :)

Leia ville inte därifrån men tillslut var hon klar med vad det nu var hon höll på med. Bye bye sa hon till pappor som kom ut med småbarn, så det var nog kanske det som gjorde att hon inte ville gå hem.

Lunch blev det på sms-Kinesen och där lärde sig Leia att säga thank you när hon fick en sak med toffs på av killen i kassan. Sedan sa hon det hur många gånger som helst och tyckte att hon var riktigt duktig. Visst, det låter inte exakt thank you men det är nästan så att man kan höra att det är det, stavelserna finns där och någon bokstav.


VÄDRET IDAG: Regn och rusk och 7 grader varmt. Bra väder för att köra mot Sverige nästa vecka ialla fall.

Nu ska jag förbereda inför att the ladies kommer hit om någon timme. Lars och Leia ska iväg och leka med Oskar och Axel.

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0