Musik och något meddelande eller nått...

För en liten stunde sedan dundrade det av musik här. Men det var inte inne hos oss utan det var ute på gatorna. De där fina högtalarna som sitter på stolpar lite var stans häromkring förde väsen av sig igen. Det börjar med en liten trudelutt från radion och sedan kommer det ett meddelande om något som tydligen måste vara viktigt eftersom de går ut med det i högtalarna på gatorna här. Blir det krig så blir det väl. Då gräver jag en grop i trädgården och tar med mig familjen, lite konserver, vatten och värmeköket.
Nu är det nog inte det de talar om utan det är nog något annat. För ett tag sedan gick de tydligen ut med att man ska hålla sina barn inomhus för att det var så dålig luft här då det var väldigt dimmigt. De där trevliga ångorna från kolen kom tydligen inte iväg utan stannade hos oss här i Pardubice. Men idag kan det inte vara det, kanske att de talade om att det nog med all säkerhet kommer lite regn vilken sekund som helst.

På tal om nederbörd. Igår snöade det faktiskt här. Då sjöng jag och Leia Vi ser det snöar när vi väntade på bussen i stan. De andra i busskuren undrade nog vad vi hade så roligt åt där jag stod blöt och med en vagn utan regnskydd. Det var tur att de inte skickade någon barntant på mig för att jag så klantigt nog hade glömt regnskyddet hemma och var ute med mitt barn i detta hemska väder. Till råga på allt hade ju barnet i min vagn inte den tjockaste mössan på sig och inte heller vinterjackan. Hemska förälder med ett barn i vagnen som dessutom satt och pekade utan sina vantar....hm
Sedan fick jag springa hem från bussen och in till huset och det fick jag sota för. Dåliga ljumskar blev ännu värre och hård i magen var bara förnamnet. Men inte det hårda som ni nu kanske tänker era toalettmonster...

Har precis kastat iväg en respons till Umeå, eller rättare sagt jag gjorde två stycken för jag tyckte att det var så roligt och inte för att jag råkade trycka på fel knapp och klistrade in arbetet istället och sedan inte tryckte på ångraknappen så att jag fick tillbaka responsen som försvann...men eftersom jag gjorde samma misstag andra gången men den gången tänkte till på vad jag sysslade med så slapp jag ju göra en 3e respons ialla fall.

Bilder här verkar ni få den dagen jag skaffar mig en telefon med internet och en fungerande kamera. Vilket alltså blir den dagen vi flyttar hem om 2 år. Så nu vet ni det.

Jaha, packa lite julklappar då


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0