Nu tar vi vår köttbulle och åker!

Värsta coola tjejen och hennes föräldrar drar till fjälls. Leia ska prova att åka slalom för första gången. Fast det är klart, det underlättar kanske om hon kan lära sig att gå först. Så det får nog bli att hon provar bräda först, för i den sporten sitter man ju mycket och det kan lilla damen.

Nu drar vi mot Špindlerův Mlýn och ska försöka njuta av skidåkning, bad, massage och mys.

Kram

Livet är bra orättvist

Hur kan något så fint tas ifrån en
Kämpar och kämpar men till ingen nytta
Kan igen komma på ett botemedel mot denna hemska sjukdom, snälla!Dagens outfit

baddräkt
jeans
tröja
strumpor
mössa
tjock jacka
täckbrallor
skor
vantar
mössa

Ja, det blir inte annat när man ska iväg på babysim och det är -10 ute. Och ja, jag har allt detta på mig på samma gång :)
Om jag skulle uppdatera mina outfits varje dag skulle detta bli en himlans tråkig blogg.....idag, grå mysbrallor. Idag, svarta mysbrallor med tillhörande tröja (woooow). Idag, pyjamas och gråa tofflor. Men det är klart, mot önskan att veta när jag använder vad skulle jag ju kunna skriva om det och lägga ut det i bild.

Vi har nu sagt hej då till våra underbara besökare och ska leva ensamma i 1 dag för att sedan tillbringa resten av veckan ihop med hela supportgänget här nere. Spindler nästa, behöver bara packa lite först.

Mot bassängen!

KRAM


Inga spöken men tack för dekorationen

Det blev inga spöken men det gör inget :)

Här har vi 3 hjärtan på besök och det är hur trevligt som helst. Just nu är de på hockey så jag passar på att gå in här.

Vad har vi hunnit med under helgen!
Käkat på Birdie
Varit i Prag
Fikat
Käkat på UNO
Käkat SMS kinesen
Tagit promenad till stan
Varit på AFI
Käkat på Mexicana
Myst i massor

Imorgon åker de tyvärr hem, men jag tror att vi kommer klara oss ändå.

På mexicana har vi alltid käkat av deras nötter som ligger framme i en stor tunna. Idag gick jag i vanlig ordning och tog av det. Efter ett tag kom servitrisen med en skål och poängterade att nötterna endast var för dekoration och att de var gamla, men vi kunde slänga skräpet i skålen....TACK!  
Men hur dumt är det inte när de har en tunna mitt i rummet med nötter i.....klart att jag tar.
Tack för dekorationen!

Inga mer pinsamheter idag, men det kommer kanske imorgon.

Kram


Helgen bjuder på spöken

Den gör det kanske!

Vänta och se bara

KRAM


Halloween/stackars barn/s.k styling!

Än så länge bestämmer vi (läs JAG). Här har jag stylat vår dotter.


Här har L stylat vår dotter....


Hur ska vi kunna säga till lilla damen att hon inte får ha vissa kläder vid vissa tillfällen när vi klär henne så här!

L är på hockeymatch och jag är en duktig hemmasambo. Lagar mat för fullt till lilla damen men inte till min sambo....HA.

Annars har dagen inte erbjudit mer än tvättat fönster, tvättat kläder, lagat mat, lekt, handlat och dumpat stora L vid arenan.

Leia har önskat sig en ny barnvagn och en cykelkärra. Vilket krävande barn eller vad säger ni :)
Kram


lyxsambo!

jepp, det är man.
Träna på kvällstid, tvättar, städar, lagar mat, handlar mat, byter blöja och massa annat. Men det är ju faktiskt lyx. Vem vill ha någon som springer omkring i huset och plockar, rotar i skåp rör runt i smutstvätten, sköter om ens barn och så vidare. Jag är inte bitter.....hahahahahaha, hoppas ni förstår mig rätt!

Nu är det kväll och bättre hälften är hemma. Det betyder att jag kan ta med mig den andra lyxsambon och träna.
Vi har bytt träningsställe efter att vi blev osams med de som jobbar där.......vi är inte krävande men de förstår ju inte vad vi menar. Sista gången vi var där höll vi på att inte ta oss ut med bilen. Jag försökte förklara att porten inte går upp och att det måste vara fel på kortet som hon stämplade åt mig nyss. Hon bara skakar på huvudet och pratar lite med en kille som står där. Jag kände hur det rök ur mina öron (tur jag hade mössa på mig) och det blev inte bättre när hon tar min lapp och viker den. Hallå...det är ju lappen jag måste ha för att ta mig igenom porten. Efter ett tag visar hon mig dataskärmen och säger på engelska - I will open for you!   Jaha, och du har inte sagt ett ord på engelska till oss någonsin men nu kunde du minsann.
Det var sista gången jag satte min fot där.

Mot nya mål! Vi ska bara ta oss helskinnade till lokalen. Denna trafiken är bara så lustig. Konstiga kors, galna människor som inte är rädda för att traska mitt ut i trafiken och galna människor bakom ratten. Men jag älskar detta landet ialla fall.

Kram


lite uppdatering från Remjäng...

Mamma har äntligen backat in i garaget....var det väntat: Jepp

Sorry mamma, jag var bara tvungen :)

Puss


Badhus, inte här.....

Vi går på babysim i ett rum...eller ja, en källarlokal...eller ja....en lokal helt enkelt!


Leia älskar att bada. Hon blir som galen när vi är i trapphuset och värre blir det när vi väl kommer in. Hon älskar andra barn och älskar att plaska. Det visade sig även att hon älskade att vara under vatten också. Nu är det bara hennes stackars mamma som ska lära sig detta igen....fasen, ungen är ju bättre än mig på att vara under vattnet. Inte bra :)


Puss


vad har hänt sen sist?

Det är hur mycket som helst.

Vinresa. Bo på vingård. Men vart var gården, det enda vi såg var hus med damer man kunde hyra (?). Till sist såg vi "gården". Ett litet hus som låg vägg i vägg med marken...jaja, det låter konstigt men så var det. Det var kallt men himlans mysigt.
   


Vi har firat jul här i Pardubice med bäst Axel, Malin, Oskar och fröken Jessica. Det var supermysigt och till och med tomten hittade hit. Inte vilken tomte som helst heller utan vår egna Parapuff tomte (ni som har varit med vet vad det är).


Bästa mamma och pappa har varit här lika så bästa syster. Leia och jag har varit en sväng i Remjäng och nu är vi hemma.

Mellan allt detta har vi även hunnit med några turer in till Prag, IKEA massa restauranger och fik. Jepp, så är livet här nere.

PUSS

 


hur många....

...läser min blogg?

Innan jag skriver mer vill jag veta hur många av er som läser bloggen.
Skriv ett meddelande så att jag vet. Behöver bli lite motiverad att skriva och det är ju inte särkilt kul att bara skriva för några.

kramar från de tre


RSS 2.0