Spaghettiben.....

Idag har jag och brudarna åkt skidor medans papporna hade barn dag.

Tror ni inte att jag möter en person från de Värmländska skogarna på väg mot backen.....visst att nästan varje person här pratar svenska men......
Hemma i Pardubice är det ju så lätt att prata "skit" om andra när man står bredvid dem men här gäller det att hålla tungan rätt i mun....inte min starka sida kanske men jag gör ett tappert försök ialla fall.

Idag blev det några svarta backar men jag kan tala om att det inte gick fort. Det är rätt så moddigt och många vallar att ta sig igenom. Kanske att det hade varit lättare om benen hade fått lite mer muskler innan jag utsatte dem för detta. Vi satt ialla fall och käkade lunch vid en mysig stuga på fjället, helt OK bara att det var korvar i min soppa....

Leia ville ut och gå på eftermiddagen så hon tog med sin mamma och pappa i vagnen och vi bad henne köra upp oss för att kolla lite afterski samt kolla om bilen fanns kvar. Afterski fanns det gott om och bilen var kvar. Nu väntar vi med spänning på avfärdsdagen, det är ju då det brukar skita sig så att säga. Men när det står en Lexus bredvid en volvo, vad väljer man då? En Lexus va!

Imorgon är det killarnas tur att åka lite skidor och vi mammor ska ha barndag som många andra dagar i veckan. Undrar vilken backe vi ska bestiga denna gång för att se något. Det är ju inte så att det är plant här direkt och med vagn så känns det som en vägg.

Måste bara berätta att vi var så himla smarta andra dagen jag och mina brudar så vi tog skor istället för pjäxor och gick upp till kabinen. Varför kom vi inte på det första dagen då det tog en evighet att ta sig upp med pjäxor på fötterna och nöjet att åka slalom nästan försvann ihop med orken. Kanske även därför som många tittade på oss? Eller så var det för att vi högröda i ansiktet och med en andning som nog ingen kunde missa precis tog oss upp till rulltrappan där vi upptäckte att den inte fungerade. Snacka om om panik! Vi fick gå i trapporna.

För att förklara första dagen med ett ord och kanske även andra dagen kan jag citera Malin:
- Detta är ingen jävla slalombacke.
Till detta hör att hon även kommer med lagom fart, halvt plogande och med en blick som kunde döda. Vi skrattade så vi fick vänta innan vi tog tag i pisten.

Alla andra sover sedan en tid tillbaka och nu är det dags för mig att göra samma sak.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0