VARMT

Ni hemma i Sverige gnäller över att det börjar bli kallt.....jag gnäller över att det är för varmt! :)
Sitter inne nu och är svettig, ungefär lika svettig som efter spinningpasset igår. Det får bli en andra dusch innan det är dags att hämta på förskolan, underbart att gå i 30 gradig värme!
 
Annars är det inte så mycket nytt på fronten. Vi umgås och mår allmänt bra helt enkelt. Besök är det dåligt med tyvärr men vi åker ju snart hem för att jaga älg så då får vi ju ändå träffa de flesta. Men sedan vet jag inte när vi kommer tillbaka till Sverige. Det är nog så att jag och barnen tar en tur i januari/februari. Lars spar sina semesterdagar så vi kan se oss omkring här istället, och det är helt rätt. Herregud, vi har slösat på hans dagar genom att åka till Sverige och bara stressat. Nepp, nu är det slut med det den sista tiden vi har kvar här.Så vill ni träffa oss får ni helt enkelt komma hit :)
 
Idag får det bli bad i poolen hela eftermiddagen och picknik under parasoll. Kvällen bjuder på en Globus tur för att fylla på matförrådet. Det får nog Lars ta tror jag, tror det är bättre att jag stryker gardinerna!!!
 
Hepp, duschen var det och sedan iväg till förskolan.

LYX!

Det enda jag gör när jag har en ledig stund över är att träna....visst låter det bra? Tänk om det ändå kunde vara helt sant.......men det tar sig ialla fall ;)
 
Jag har bokat in massage på lördag och på tisdag ska jag få mig en ansiktsbehandling, det kallar jag mammalyx. Massage i 30 minuter för 300Kc är helt OK tycker jag. Bäst att utnyttja det till max. Lars frågade varför jag och A inte hade bokat en övernattning på spa-stället utanför stan istället? Men visst det gör jag gärna nästa gång ;)
 
Nu ska jag diska lite och förbereda inför morgondagens förskola och ös. Resten av familjen sover sedan en tid, Leia körde allsång i sängen i över en timma innan hon däckade. Kul för henne!
 
 

TILLBAKA!

Vi är tillbaka hemma sedan en tid och njuter av tillvaron. Det är skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst, så är det bara.
 
Här är det varmt och skönt och poolen känns helt OK att bada i :)
 
Var och köpte ganska många plastlådor på IKEA och fick då frågan av kassörskan om vi skulle flytta till nytt hus, inte direkt sa jag utan vi ska bara organisera oss lite mer. Och gissa om vi har gjort det. Det har blivit ett lekrum nere åt barnen och garaghyllorna börjar se bättre ut. ÄLSKAR GENOMSKINLIGA LÅDOR!
 
Idag har jag och Leia tagit oss en cykeltur på en timma i den 30 gradiga värmen. Lite för varma kläder hade jag på mig som vanligt också. Nu åker kläderna av (de mesta ialla fall) och det får bli en liten stund i solstolen innan jag ska ta tag i min kompis dammsugaren och göra ett röj på golvet.
 
Hej så länge
 

RSS 2.0