Vaken vid 4....KUL!

Klarvaken när klockan är 4.....ja, jag alltså och inte Leia eller Lars, de sover så gott så!
Nu har jag käkat lite och får väl traska upp igen till min tandgnisslande sambo.
Fast egentligen skulle jag behöva sortera alla dukar vi har, helgstäda lite till, vårstäda inne, flytta soffan lite mer mot kanten så att två exra sängar får plats i TV-rummet, hämta ris i skogen och påskpynta det ute och inne, plantera mina påskblommor, skaka mattorna och slänga in dem igen......kanske inte ska tänka på detta utan fullständigt SKITA I DET! då kanske jag somnar...men när jag vet att de ska hålla mig INLÅST i minst 3 dagar då är det inte lätt att släppa alla måsten inte!

Tar lite vindruvor med mig upp i sängen och sockerkickar mig till sömsFärdig!

Ja, alltså med städningen och fejjandet för denna vecka...
Nu kan både bäbis och gäster anlända. Bara det stora vårstädet som återstår.....tråkigt värre men då vet jag ju vad jag ska göra framöver...

Det hade plingat på porten hos Oskar och Malin vid 23 tiden i går kväll. Oskars kommentar hade då varit: -Tror du att det är dom och att det är dags nu? Han gick ner för att öppna dörren men hade med sig pepparsprejen.
Du kan vara lugn Oskar, vi ringer på telefonen när det är dags ;)

By the way, pepparsprej och annat COOLT köper man på marknaden lite utanför stan. Jag ska köpa det när jag kommer dit nästa gång. Bra att ha när man möter alla fina hundar som springer lösa, särskillt de där mängderna av kamphundar som struttar förbi benen på en. Vipps så har de väl hoppat upp i barnvagnen också. Men innan de ens kommer så nära så har de fått sig en fin dos av min sprej. Det ni!

Nu ska lilla damen läggas och sedan skickar jag pappan på affären.


Vänta till efter lunch....

Jepp, händer det något idag måsta jag vänta med att ringa tills efter lunch. Gubbarna är och springer inne i Čáslav och de har bara en bil idag. Den andra har ju blivit lite kantstött som det lätt blir här i detta land när tjeckerna kör lite för nära....
Men vilken tur då att jag har Malin som är min stand in om det skulle hänga något :)

Har lite lust att ringa till Lars och göra honom mer nervös och stressad än vad han är ;)
Herregud, det första han säger på morgonen är om jag känner något och det första han frågar när han eller jag ringer är om jag känner något! 

Tänker verkligen inte sitta 3 timmar på sjukan på måndag igen.....det är rätt så trist!
Men jag har en plan... :)


Igår när vi pratade med mormor och morfar så var Leia megatrött. Men när hon väl hamnade i sängen var det livat värre. Som vanligt ropar hon Morfar ett antal gånger och svara sig själv sedan men när  morfar inte dök upp bytte hon till Axel istället. Efter en timma hade de nog lekt klart för då blev det tyst. Det är bara att låta henne ligga där i sängen och skrika av glädje, det är så roligt att sitta nere och lyssna så vi får inte så mycket gjort under tiden. Men Leia är galen och glad och vi är glada.

När jag har hämtat Leia på förskolan senare idag drar vi hem till Nils och Marie för lite genomgång av sjukhuspapper och inte minst ska vi mumsa fika. Sedan får det bli mataffären och fylla på förrådet.


Ställ dig i kö gravida kvinna!

Det gjorde hon också.
In kom det en tjock och frustande kvinna och gick in till receptionen. Efter ett tag kom hon ut med sin man och de ställde sig i kön för undersökning....
Herregud va hon flåsade!
Efter ett tag satte hon sig ner i allafall och hennes stackarns man visste inte riktigt vart han skulle ta vägen.
Tillslut kom det en sköterska och skulle ropa in nästa person för undersökning och fick då syn på denna gravida frustande kvinna. Hon var då snäll och lät henne gå före oss andra...
Efter ett tag kommer det en kille på bredsladd med en uråldrig rullstol, hämtar den frustande kvinnan medan hennes nervösa man antagligen sprang ut för att parkera om bilen.

Så det är alltså så man ska göra när det är dags. Gå till receptionen och vänta lite, sedan vänta lite i en annan kö och sedan i panik bli körd upp till förlossningen....allt detta medans andra stirrar på dig...KUL!
Jaja, det kan ju inte bli annat än spännande ;)

Min undersökning gick bra när jag väl kom till de 3 (!?) olika ställena. Undersökning av läkare på ett ställe, CTG på ett annat och desstuom tillbaka till doktorn på ställe 1 som ska stämpla lappen och ultraljud på ytterligare ett ställe.
Det är ju inte så att man är på samma ställe varje vecka utan det är nya ställen hela tiden. Så det är bara för mig att gissa vad sköterskan säger på tjeckiska och sedan försöka finna rätt. Inför att jag skulle ta mig till ultraljudet sa sköterskan något och pekade med tre fingrar mot bänkar men även mot hissen. Aha, jag ska alltså ta hissen till våning 3! Det gjorde jag och kom då på att det är ju förlossningens våning. Väl där uppe blev jag stående en liten stund och sedan haffade jag en  sköterska som visade mig ner till våning 1 igen...fick vänta en stund och sedan var jag klar för dagen.
Sedan tog jag en promenad hem och hoppas nu att jag slipper detta velande nästa vecka.


Första skvätten innan cirkus

Jepp, den kom i pottan idag.
Stora tjejen som gärna sitter på toaletten när hon blir AKUT kissnödig, enligt henne själv, satt på pottan idag och kissade en liten skvätt.

Ska försöka att visa er bilderna från cirkusen vi var på i eftermiddags, men det får bli senare. Leia var storförtjust och händerna klappade som bara den och hon vifftade med armarna som om hon själv var med i cirkusen och gjorde konster.
Hela 2,5 timma var vi där och kollade, tur att vi satt så skönt längst fram på stolar istället för på bänkar längre bak.
 
Nu ska vi käka grillad kyckling från Albert som vi kastade oss in och köpte efter cirkusen.


Så ledsamt!

Katten är så ledsen. Den behöver byta blöja. Många gånger dessutom.
Ni skulle se Leias min och höra hennes ledsen-ljud när katten har kissat och bajsat och är SÅ ledsen.
Vilken tur att det har varit så fint väder idag så Leia har kunnat torka och bytt blöja på katten ute i det fria.


Över 25 grader och hett har det varit idag. Helt OK! Vi har varit ute mesta delen av dagen. Förmiddagen var lite kallare än eftermiddagen så vi hade faktiskt jacka på oss först, sedan var det linne eller tunn tröja som gällde.


Leia sitter och fikar äpple på sin nya utemöbel. Hur bra som helst och hur ful som helst. Praktisk var namnet!


Igår påskpysslade Leia. Tomma toarullar är ju hur bra som helst. Lilla damen gjorde många rullar fina och pyntade dem alldeles själv, mamma var bara med och hjälpte till att trycka och klippa till formen lite.


Kolla in koncentrationen. Men ska det bli bra så gäller det att vara noga.

Morgondagen bjuder på IKEA men även Chodovs köpcentra. Där ska Lindex bland annat få sig ett besök. 
Söndagen bjuder förhoppningsvis på Cirkus, vad nu det kan innebära i Tjeckiska mått. Vi får kanske ha en fullvuxen tiger i knät om vi har tur... 


KISSA med AIR FORCE!

Många av er undrar säkert vad Swedish Air Force Support Group gör här nere i Tjeckien. Förutom att de flesta verkar producera barn, det kläcks nämligen 3 stycken inom 2,5 månads spann, så verkar det stora uppdraget vara att träna de äldre barnen på att kissa på toaletten. För bevis se nedan.
Annars är jag fortfarande fet och lycklig....


Snart...

Snart Jonna, Snart. Typ i morgon vore inte fel ;)
Sista är det sagt och absolut inte första. Inget april-skämt här inte ;)

Idag när jag och Leia var på sjukhuset för hennes koll av såret i pannan gick vi som vanligt till fel ställe först. Tur att jag var snabb som en vessla och inte satte oss ner för att vänta utan jag stack in huvudet i besöksrummet och vifftade med vår sjukhuslapp och vipps så följde läkaren mig till en helt annan byggnad en bra bit bort och lämnade våra papper till dem och sedan gick han tillbaka till sina patienter. Skulle en läkare i Sverige göra det???? Detta kallar jag service!
Lat som jag är eller varför inte säga fet/orörlig/klumpig/stel/"ankig" (ska jag fortsätta...?) som jag är nu så tog vi såklart bilen så nära dörrarna som möjligt. Men eftersom vi hamnade i fel byggnad fick vi oss en liten promenad i allafall. Det hade jag liksom inte riktigt tänkt mig ;)

Körde iväg Leia till förskolan och körde sedan hem mig själv. Satte mig ute i 10 minuter innan jag blev rastlös och bestämde mig för att måla tånaglar när jag ändå bara satt där i solen. Det blev ett bra resultat. Ett resultat som inte blev lika bra var det på överläppen. Ni vet han killen som inte lever längre och som inte var så snäll, han bodde i Tyskland. Man kan säga att jag ser ut som honom just nu. Kul med pigmentsfläckar som sätter sig på överläppen, tack hormoner och tack solen. Har funnit en kräm som jag ska prova, kosta vad det kosta vill. Någon som har ett annat förslag så tar jag tacksamt emot det...snarast!

Mina två hjärtan tog cykeln till affären för det var en liten som absolut skulle ut och åka cykel. Jag får sluta lata mig och börja diska och sedan dammsuga.


Pyssel, leklåda nere och frissa-resultat

Sitter och letar lite pyssel som lilla damen kan sysselsätta sig med.
Vet att det finns stora pärlor och pärlplattor men nu gäller det bara att finna det någonstans.

Har ju lite toalettrullar som vi kan klistra och klippa i, vem vet det kanske blir en kyckling av det tillslut.
Det får nog bli torsdagspysslet tror jag.

Morgondagens projekt får bli att göra en pyssellåda till Leia.


Leklådan på nedervåningen har numera fått nya leksaker. Det vill säga, vi har tagit upp de "gamla" leksakerna och lagt i "nya" från Leias rum. Roligt att det blir så mycket mer lekt med sakerna i lådan när man byter. Billigt är det också. Annars brukar jag gömma undan lite leksaker i lådor och askar som hon har på sitt rum. Helt plötsligt upptäcker hon dem och kan då leka med dem i flera dagar. Jag lade undan alla bäbisleksakerna i lådor. Det dröjde några dagar innan Leia upptäckte att det visst låg lite leksaker i de där rosa lådorna med hjul. Vipps så satt hon och lekte med alla sina bäbisleksaker och var hel nöjd.

Frissan gick bra. Hon vägrade prata engelska (visserligen ingen skräll...) men det blev klippt i allafall och det ser nästan ut som på bilden jag hade med mig. Så det får jag väl vara nöjd med. Synd bara att det inte är lika billigt att klippa sig där som på det andra stället jag varit på förut. 80 kr kostade det på det gamla stället, men dit vill jag inte gå längre. På det nya stället kostar det mindre än i Sverige men är ändå rätt dyrt för att vara här.
Jag får helt enkelt ragga lite på stan och se om jag kan finna ytterligare ett ställe. Marie hade sett ett ställe som verkade OK. Får dra med mig bruttan på stan när hon kommer tillbaka till Pardubice så får vi gå in och kolla läget med dem.


Dagens...

..sjukhus-besök tog bara 3 timmar. Men med en bra bok går det helt OK.

I morgon när jag ska till sjukhuset med Leia hoppas jag att det kommer gå snabbare. Hoppas dessutom på att de inte vill röntga igen för det kan liksom bli lite jobbigt, jag får inte följa med in och Lars är på jobbet. Men eftersom de inte såg något på förra röntgen så borde det inte bli något av det i morgon kan tyckas.

Nu blir det tedrickande och sedan leta upp bilden med frisyren jag vill klippa och iväg till AFI för att göra ett försök på salongen...det är alltid en utmaning. Kanske att de inte rycker på axlarna utan att de ber mig sitta ner i stolen och sedan tar de fram saxen och klipper mig som bilden visar. Kan bli spännande värre.

Vi som har haft så varmt och skönt under helgen fick idag ett litet bakslag. Ok, det är inte snö i allafall men det blåser kallt.


25 grader ute är helt OK

Jepp, här har vi det gott och varmt. Vi drar omkring nästan halvnakna i trädgården för att inte svettas ihjäl.
Lördagen var vi riktigt produktiva. Städade altan, alla utemöbler skurades och oljades, planterade lite, målade lite vita möbler och sedan grillades det ute i det fina vädret.
Tyvärr bjuds det inte på bilder från lördagen för det blir för mycket naket då ;)

Söndagen har hittills erbjudit korvgrillning och lekparkshäng borta hos Oskar, Malin och Axel.  Vi tog cyklarna dit och det gick riktigt bra. Nu vet jag hur det måste kännas att cykla för de som har ett härligt bukhäng. Fötterna fint utåtvinklade och benen likaså så gick det allt att cykla. Det var ju betydligt lättare än om jag skulle ha gått till lekparken för jag hade troligtvis inte varit framme än...


Leia käkar korv och bröd för fullt. Mums va gott det kan vara.


De två "tjocka" mammorna satt och gosade sig i solen och eldröken.

Eftersom vi luktade så gott när vi kom hem var det bara att slänga in kläderna i maskinen och oss själva i duschen. Efter cirka 40 minuter frågar Lars mig om jag tagit ur hans mobiltelefon ur tröjan innan jag slängde in den i maskinen?! Nopp, det hade jag inte gjort för jag visste väl inte att den var där. Jag sa faktiskt till att jag slänger in tröjan i maskinen och han svarade OK då...
Vi ringde till hans mobil för att kolla så att den inte låg någon annanstans, men det ringde så fint från maskinen så det var bara att öppna och ta ut den. Den fungerar klockrent men är en aningens skavd...

Nu under kvällen ska vi dra till Birdie för att prova lite tjeckisk specialmat. Eller rättare sagt, Lars och Oskar ska göra det medan vi andra nog kör på säkra kort.


Aj aj

Lilla damen struttade rakt mot grinden och slog i pannan mot en skruv. Lars hade varit smart och stängt grinden medan han plockade ur vinterdäcken från bilen, allt för att Leia inte skulle springa ut i vägen. Men då ramlar ju lilla damen mot grinden istället. Lars tog sig inte in på tomten igen genom grinden eftersom Leia låg och blockerade den så han fick krångla upp bilgrinden och sedan springa mot en skrikande liten dam. Det blödde rätt så bra från pannan så vi åkte upp till sjukhuset.
Leia fick träffa en läkare och 3 sköterskor (det behövdes en hel del tydligen...) och sedan blev det röntgen. Allt gick bra förutom rönten för lilla damen ville minsann inte ligga på mage och inte heller på sidan. Som tur var så visade det inget på röntgen.
De tejpade 2 gånger för det gick upp efter första gången och tyvärr så verkar det ha gått upp lite nu under kvällen också. Det får bli ett till besök i morgon för att kolla det igen.
Bra service och snabbt går det här i allafall så efter 1,5 timma var vi hemma igen.

Inatt blir det upp några gånger och ge vatten och väcka lilla damen.

Leia springer ju mer än vad hon går nuförtiden så det räckte inte med en vurpa efter fallet mot grinden. Hon skulle absolut gå/springa till bilen från sjukhuset och då trillade hon, hon sprang på gräsmattan när vi kom hem och då trillade hon, hon skulle lite grasiöst ta sig mot stolen på altanen och då trillade hon...

Hon är ju redan lik sin pappa till utseendet och nu har de båda ärr ovanför ögonbrynet...jag är rädd att fortsättning följer för pappan har några till ärr...Ska vi slå vad???

-Your vagina is not ready!
-You wanna bet?

Ni kan ju gissa vem som sa vad av mig och gynekologen :)

Jag skulle ha vadslagit med pengar denna gången med honom...fasen att jag glömde det!


Daisy Club

Vilken bra förskola. Leia bara älskar att vara där, aldrig några problem.
När jag hämtade henne igår lekte alla barnen och fröknarna på golvet och det tog nästan 5 minuter innan Leia upptäckte mig trots att jag stod och pratade med en av fröknarna bara några meter från Leia.

Här får ni några bilder från förskolan.

Nu längtar jag tills nästa räkning från förskolan kommer för med den kommer som vanligt fler bilder på lilla damen och hennes äventyr på förskolan. Det är en dyr räkning jämfört med förskola i Sverige men det är värt varenda krona när vi ser hur roligt Leia har och hur hon utvecklas.


Vilken tid det tar...

Tog bilen mot sjukhuset vid 8 och var inte hemma förrän 11.30.
CTG som vanligt på sjukan och sedan undersökning hos gyn som vanligt. Nästa vecka blir det bara sjukhuset där allt ska göras...det kommer säkert ta ännu längre tid för jag ska tydligen slussas mellan olika ställen.

Glad att jag hade bok med mig för vänta är inte min bästa egenskap.


Djurplågeri....!?

Det är liksom inte bara att ta fram hagelgeväret och skjuta en katt. Det krävs kunskap om hur man hanterar situationen och vapnet. Tyvärr är det tydligen inte olagligt att göra detta själv utan det krävs som sagt kunskap bakom det....synd då att alla inte verkar ha den kunskapen.
Katten springer iväg och man är inte säker på att man träffat katten eller om den är full i splitter...det kallar inte jag kunskap utan det kallar jag djurplågeri.
Att dessutom vara så dum så man erkänner det i sin statusuppdatering på facebook måste vara ännu ett steg i det där med kunskap...
Vilken tur att oron över katten framkom i statusuppdateringen i allafall...

Undrar lite över vilket avstånd skottet avlossades på?

Hoppas på att det var en massa felskrivningar i den där statusuppdateringen och att katten ligger gott och sover i en mjuk och skön soffa istället.Hm...

När man är sjuk har man ju lite för mycket tid till att titta runt på nätet. Fann då detta...

SPARELEFANT  STOR  ROSA
(mokkasin.com)

Jag slängde min för jag tänkte att den var säkerligen inte värd ett öre.....FEL! 395 kr ska de ha för den på den här sidan.

BOKSTAVSBANNER
Fann även denna banner på sidan. Man pysslar om bokstäver och symboler som man vill för lite över 100 lappen. En riktigt kul grej. Den får det kanske bli någon gång.


Semester

Skönt att ha fått 2 dagars semester, Lars har faktiskt varit hemma och tagit hand om Leia som också verkar vara helt återställd nu. Nu hoppas jag att jag blir frisk innan nästa vecka drar igång.
Lördag och söndag har jag på mig nu så det ska väl gå. Men jag börjar bli lite lätt rastlös och smygpysslar när Lars inte ser....fast det har tydligen visat sig att han har ögon i nacken ibland...

Tvingade med mig lilla familjen och köpte blommor i förmiddags. Det blev lite påskliljor och pelargoner och någon annan blomma som jag absolut inte vet vad den heter. Sedan var det bara hem och vila, det var ungefär som att jag hade varit på värsta träningspasset.

Amy har landat och i morgon ska vi ut och käka middag och sedan följer de med oss hem för lite mellomys. Hur man nu ska kunna mysa till mellon???? 
Vi får helt enkelt göra någon smarrig efterrätt så blir det kanske lite mys :)

Känner en liten oro så det är bäst att gå upp. Det skulle fejjas i badrum och toalett uppe men helt plötsligt är det enda som hörs Guns N` Roses från högtalarna....de där 2 som skulle utföra arbetet har en tendens att hitta på allt annat bus och tokigheter.
De har en ny sång som de övar febril på för tillfället, Bä bä vita lamm...fast i en lite annorlunda tappning. De har liksom tagit efter Leias morfars sång och kör nu stenhårt på den....


Herregud!

Natten började med en liten dam som var gnällig ända tills blöjan blev bytt. Tror hon börjar känna obehag av att det blir kiss i blöjan på natten för detta är inte första gången som vi får byta på henne och sedan sover hon hur bra som helst.

Uppe med tuppen, eller ja klockan 6.45 i allafall. Äta frukost och sedan in i bilen för ett besök på sjukhuset.
Vi hade en tid bokad 8.20 men i detta landet tar det sin tid. Tur Lars var med så han kunde underhålla Leia. Det var inskrivning i datorn och med våra papper och kort var det tydligen inte det lättaste...
Från inskrivningsdisken till ytterligare ett ställe. Vänta där ett bra tag och sedan in i ett rum för att göra CTG, det gick bra.
Det roliga var att innan vi väntade på CTG undersökningen så gick tomten omkring med olika patienter liggande i sängar. Det var underhållande, Leia stod som förstenad varje gång den mannen kom dragandes på en ny patient.
Inne i CTG rummet låg det visst 2 andra i sängar. Vet inte vad de väntade på med den ena såg jag bara näsan av och den andra såg mer död än levande ut. Herregud, tänkte jag. Vad blir det av det här. Ska jag ligga här med dem ända tills CTG är klar? Det tog cirka 20 minuter med CTG och under tiden hade jag rätt så tråkigt. Försökte snegla på kurvan men då råkade jag även se på den där bleka människan i sängen bredvid och vände snabbt bort blicken för att inte skratta. Det kändes lite som en parodi att ligga där bredvid dem.
Väl klar med kurvan var det tillbaka till inskrivningen. Där fick jag sitta ner en kort stund så att de kunde stämpla (de älskar stämplar i detta landet) kurvan.
När vi kom till bilen står det en polis där och jag jag ser liksom den där gula saken som de sätter fast på däcken om man står fel i mitt huvud. Men han skriver bara en bot som han sedan river för vi ser väl för dumma ut helt enkelt. Eller kan det ha haft att göra med att jag haltande gick dit, hostade och snorade och med en konstig röst sa: Auto OK och pekade på några bilar och sedan sa jag: Auto Ne och pekade på vår. Då sa han Ano och sedan var vi alla nöjda, eller det var nog mest vi som nöjda tror jag :)

Sedan iväg och lämna Leia på förskolan och åka till gyngubben för att lämna kurvan. Trodde jag! Nej då, där skulle jag genomgå samma koll som alltid och det tog ju sin tid. Trött och totalvimsig struttade jag ju in där utan kissprov och utan långtröja. Och ni som följer oss här vet ju hur viktigt det är att ha långtröja hos gyn i Tjeckien där det är droppin och vem som helst kan se dig... Hur som helst så försökte jag få gyn gubben att lova mig att nästa vecka kommer bäbisen men han tyckte bara att jag var lustig. Ut därifrån och in i bilen igen.

Mot nästa mål som var imigrationspolisen. Vi fick ett papper på posten där det stod att vi skulle hämta papper på posten och då tänkte vi att våra landspapper hade kommit dit. Men så var det inte, utan vi fick hämta ett papper där det stod att vi skulle komma till polisen för att hämta ut våra papper där...varför kunde vi inte få den lappen i lådan direkt istället...Vi behövde inte vänta så länge hos polisen utan det gick nog på cirka en halvtimma. Där fick vi skriva på papper och papper och kontrollera nummer. Sedan försökte vi fråga varför Leia inte ska ha några papper, men de fattade inte vad vi menade sa hon på engelska...och dessutom så försökte vi få dem att prata på engelska men hon snappade av oss snabbt genom att säga att här pratar vi tjeckiska....är du allvarlig lilla människa tänkte jag, jobbar du inte på imigrationsmyndigheten...?!?!? Men såg på henne att det inte fanns läge att säga ytterligare saker.

Så från 8-11.45 hann vi med några saker. Och nu laddar jag inför nästa vecka när det är dags för samma veva igen och veckan efter det igen och veckan efter det igen.....ända tills bäbisen vill titta ut.
Till detta hör att jag är dunderförkyld än och det verkar bara bli sämre, jag kan knappt gå än mindre lyfta på benen så det går riktigt bra nu....sedan har L rätt mycket på jobbet så han satt till och med och jobbade hemma igår kväll så det finns liksom ingen möjlighet för honom att vara hemma heller nu.

Glömde ju nästan att säga att jag höll på att bryta fotleden när jag klev innanför dörren. Inte riktigt min dag känner jag. Dessvärre är den heller inte slut, jag ska ju strax ta bilen och hämta Leia, bara det intes lutar med en krock...jag skippar den lilla bron där bilen knappt får plats över och tar den stora vägen idag...dumt att reva bilen.

Morgondagen kan ju bara bli bättre. Tyvärr har jag tänkt ta mig ner på stan för att klippa mig i morgon så det kan hända att dagen blir sämre med tanke på deras förmåga att klippa i hår...


Sjukstuga och vilsen ny landsman...

Lika bra att ha samma rubrik.
Nu är det dock bara jag som är sjuk. Lite kämpigt börjar det bli med detta nu men det kan ju bara bli bättre...eller???


Igår var Thomas hos oss och på kvällen vandrade han tillbaka till hotellet. Jag sa till Lars att han kan väl inte gå vilse nu efter att du berättat hur han ska gå!? Lars bara tittade på mig och log...
Thomas gick vilse och fick ringa Lars för lite vägbeskrivning. Vi skrattade gott innan vi somnade kan jag lova för han gick verkligen åt helt fel håll :) 

När lilla damen vaknar får vi försöka oss ut i trädgården en lliten stund. Det är strålande solsken och då kan man faktiskt inte vara inne tycker jag.


Flytta???

Vart ska vi ta vägen efter Tjeckien???
Det får vi veta under hösten.
Kul, NEJ!


RSS 2.0