kurva děvka

Det betyder Jävla kärring!

Har varit hos höftläkaren med Ella om ni undrar över den fantastiska rubriken. Kan man inte prata tjeckiska utan man talar om att man bara talar engelska då blir många otrevliga och snorkiga, det blev denna lilla sköterska. Herregud, va trevlig man var! Hade jag kunnat säga rubriken så hade jag nog gjort det där och då och sedan gått. Ingen frukost och dålig sömn, då är jag inte att leka med. Men efter ett tag talade de om att de ville ha försäkringskortet men det hade jag såklart glömt hemma. Pappret på det "gamla" var inte OK tydligen och efter ett bra tag talade de om för mig att jag då måste betala 200 Kc. Men visst, inga problem!


Det var varmt där inne också och jag hade även glömt "blöjbyteskyddet", inte direkt min dag.

Så detta slutar med att jag inte tänker laga mat idag för det blir säkert bara brännt. Vi äter på Mexicana senare när Lars kommer hem. Jo, just det. Leia kissade ju på sig inatt så jag tvättar allt som låg i hennes stora säng just nu och sedan ska jag även ta våra sängkläder för där låg liten och bajsade vid sidan av imorse. Verkligen min dag eller vad säger ni?!?!

Varför inte en sak till när jag ändå är igång. Framdörren på bilen smäller när jag öppnar och stänger den så den trillar säkert av nästa gång jag öppnar dörren...

Puh


Maj 6, 2012

Äntligen har jag gjort mina vimplar klara. Eller mina och mina, det är flickornas vimplar men det är jag som har sytt dem. Tyget köpte jag som sagt för evigheter sedan och nu är det klart. Ska ta ett kort när jag fått upp dem på rummet så får ni se hur fint det blev. Måste köpa lite mer snedslå (tror det var så det hette?) för jag har några vimplar till som ska sys fast.

I går var vi på Outletten och även det andra köpcentrat och handlade lite. Som vanligt blir det mest till de små i familjen, eller rättare sagt den näst yngsta i familjen. Den yngsta hon får ärva istället.
Själv slog jag till på ett par shorts i betydligt större storlek och skippade att köpa bikini....det var ingen vacker syn som mötte mig i den provhytten kan jag säga...jaja, bättre tider kommer. Tur jag kan bada på inhängnat område, nämligen hemma i trädgården ;)  Nog gnällt om min kropp, den ska se ut så!

I morgon drar Lars på Metallica och jag och flickorna får snällt stanna hemma. Vi ska bara åka motorcykel och ta promenader och njuta av det fina vädret (om det nu kommer som det är lovat?!).
Tvätta bilen kanske vi ska göra om jag får till det där med slangen genom fönstret och pluggen på kranen. Inte att förglömma att koppla på högtrycken. Eller så kanske skiter vi i det och slänger på lite diskmedel på bilen och hoppas att det kommer regn uner kvällen/natten ;)


RSS 2.0