Hemma...

och är sjuka.
Leia är snuvig och jag likaså.

Resan gick bra. Jag åkte denna gången och passade då på att se en film när vägen var rak och fin. Motorväg är inte det roligaste att åka på måste jag säga men med Ice Age 3 var det inte så illa. Leia lekte, "skrek" och sov under färden. "Skriker" det har hon börjat med för ett tag sedan. När hon ska ha kontakt med någon låter det:
-ÖÖÖHHH.
Hon flörtade med en äldre man på en restaurang på vägen hem och använde just de bokstäverna. Responsen var en man som ställer sig upp och kommer fram till henne varpå Leia räcker fram handen. Artig är hon tydligen :)

Vad har vi då gjort under veckan?
Badat, åkt skidor, käkat gott, tagit promenader, hört massa svenskar (!), sovit gott och bara njutit av livet.
Backarna var inte de bästa men det gjorde inte så mycket, ner kommer man alltid även om det var kämpigt ibland. Träna till nästa år! Jepp.
Barnen var sjuka en varsin dag och det var ju tur, men oj vad det var synd om dem. Det har varit allt från magont till feber och snuva. Läkare som fick rycka ut 6 på morgonen och hjälpa vår hjälte A som sedan blev pigg som en mört.



Imorgon väntas semlor hemma hos vår chef, det ska blir riktigt gott. Hoppas bara att vi är lite bättre bara och att Leia får sova gott inatt.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0