Vad har jag lärt mig idag?

Att aldrig gå utanför dörren utan mat med till Leia.
Som tur var kom vi hem 45 minuter innan larmet skulle gå......

Jag skulle ta en promenad som Malin rekomenderat (förutom den dumma kurvan). Det sämsta var ju att jag inte riktigt kom ihåg hur det såg ut eftersom det var mörkt ute och vi åkte åt andra hållet dagen innan. Men jag visste minsann att det var nästan bara rakt på.....OK, jag måste visst ha glömt att Malin svängde i ett kors långt tidigare än vad jag gjorde.....
Det som skulle ta 45 minuter att gå tog en halvtimme längre. Jepp, så kan det gå.

Och så till tjeckernas bilkörning eller IDIOTERNAS bilkörning.
Ni vet det här med gul bil och slå den som sitter bredvid! Här i Tjeckien kan man säga gul bil och vänta på en krock. Vilket jag gjorde idag under promenaden....det var på det berömda håret det, men här tror de ju på ett liv efter döden och kör därefter också. Vilken tur att jag inte gick bredvid bilarna som råkade ut för den gula bilen utan jag var en bit bakom.

Har även sett hur en bra arbetsledare ska agera. Han ska stå med armarna längst med kroppen och titta på när de andra arbetarna går arslet av sig för att bära in klinkers......om jag ska vara arbetsledare någon gång ska jag göra som han, det kändes så himla lugnt och avslappnande att se på när andra arbetar.  Men jag ska ju inte arbeta på 3 år så jag kan ju öva upp min förmåga att titta på när andra arbetar.


Leia ville fira halloween. OK, det går bra sa vi

Kram


Kommentarer
Postat av: maja

Vad roligt du skriver. Den här bloggen ska följas!

Verkar som du njuter av tillvaron och det gläder mig.

Jag har det också gött nu. Nytt jobb som jag stortrivs på och så lägenhetsköp på gång. Snart vuxen :) kramar

2010-11-11 @ 21:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0