kolla denna linslusen


http://blogg.forsvarsmakten.se/flygvapenbloggen/2011/09/26/traff-med-supportpersonal-fran-tjeckien/

En helt vanlig dag på jobbet, även om det är lördag :)


Leias första...och kusin - besök :)

rundtur i ett bryggeri har gjorts nu under eftermiddagen. Det lokala bryggeriet Pernstein var det som stod för den rundturen. Det var trevligt och gott, tyckte Lars. Det bjöds på en liten (?) smaköl (en halv liter!) så vi undrade lite hur stor den stora smaköl är...hm. Hade de druckit snabbare hade de nog hunnit med fler än bara 2 dessutom.
Bilder får jag försöka hinna lägga in i morgon.

Väntar på spänning på om käre kusin Henrik verkligen finner vägen från racebanan till Pardubice. Senast vi hörde av honom var han en bra bit på vägen, så han borde vara här snart. Men jag tror att jag får köra och möta upp honom på mataffären Globus för utan GPS kan det vara lite knivigt att förklara hur han ska svänga i de miljarder olika korsningar som finns innan vårt boende. Bara han finner till Pardubice och inte kör fel så jag måste försöka lokalisera honom någon annan stans...hm.
På söndag åker vi nog upp mot Prag för att titta på finalerna och kanske även då få en liten pratstund med kusinen. Gå in på http://www.trollspeed.se/ så får ni se vad han egentligen pysslar med.

KRAM


Snart...

...är vi nog på banan igen och orkar/har tid att skriva mer...hm

Ska bara iväg på babysim och sedan plocka rätt i badrummet uppe. Där uppe har en liten dam varit i farten och tagit fram ALLT ur ett av skåpen och även sorterat ut all ren och vikt tvätt på golvet. Det enda jag gjorde när jag såg det var att jag bestämde att nu går vi ner och äter smörgås och tar det sedan...Måste verkligen sätta på mer skåplås så att jag slipper plocka dagarna i ända. Det räcker liksom med alla leksaker som är spridda i hela nervåningen.

Jag tänkte att nu blir det en underbar sovmorgon idag eftersom Leia inte sov en blund under dagen igår, men icke. Klockan 6.45 var det någon som ropade. Men jag kunde ligga i sängen och dra mig lite medan Leia gjorde allt för att inte somna. Ibland fick jag agera räddare i nöden när lilla damen skulle dyka utför sängen. Tur att mormor och morfar tar över detta dykande snart när vi kommer till Remjäng... LYCKA TILL. Den här gången tycker ni nog att katterna är lättare tror jag :)

Nu tar vi bilen och Leias nya vrålåk och drar oss mot simmet
 
Bilder får ni kanske snart....

KRAM


Börjar ordna upp sig

Det vore väll på tiden tycker jag.

Idag får vi besök av Leias farfar och farmor Eva. De stannar till på måndag så nu hoppas vi på fortsatt kanonväder.

Igår var Leia hos Axel och lekte en liten stund utan mamma och pappa. Hon brydde sig inte om att vi gick utan vinkade glatt Bye-Bye. När vi kom tillbaka tittade hon knappt på oss utan fortsatte att leka med Axel. Det enda hon hade sagt som hade anknytning till oss när vi var borta det var när det kom ett plan ute. Då hade hon pekat och sagt flygplan och pappa. Himla skönt var det att veta att det gick så bra att lämna bort henne, vi gör ju aldrig det annars. Vi har liksom inte den möjligheten.

Nepp, det blir till att städa och röjja så gott det går med en underbar hjälpreda. Jag får börja med att plocka upp alla papperstussar från toaletten som lilla damen har fixat så fint och sedan limma fast alla stolar så att de inte är flyttbara tror jag ;)

KRAM


Fortfarande sjuk

Jag är fortfarande sjuk och har varit det när vi hade besök. Så besöken fick klara sig själva för det mesta men så blir det ibland.

Igår fick Leia följa med på ett jobbmöte med sin pappa och det gick hur bra som helst. Hon gjorde entré med sin gåvagn och sedan lekte hon för sig själv eller gick omkring bland stolar och människorna. Hon var på möte från 16.15 till 18.30 och gjorde inte ett väsen av sig tydligen. I slutet kom Leias kompis Nils så de kunde leka tillsammans i nästan en timme ialla fall. Sedan var det bara hem och lägga sig för damen.

Jag tappar snart min röst och hostar mig dubbelvikt. Men det är inte lätt att vara tyst en hel dag när man har en liten som hela tiden frågar ÄDÄ och pekar på ALLT! I förrgår fann Leia kort på sin pappa och morfar och satt och pekade på dem och sa ÄDÄ och det var bara för mig att svara, TYP 100 gånger i rad :)


Vi funderar fortfarande över hur vi ska göra vid jul. Åka hem eller inte? Var ska vi vara? När ska vi åka hem om vi gör det? Hur länge ska vi stanna?   Det enda vi vet är att det inte blir bil hem.

Hepp, nu blir det till att dricka något varmt och lägga sig i soffan och titta på när lilla damen leker på golver.


RSS 2.0