1050

Jepp, så mycket tog frissan för att klippa och färga/slinga håret.
Glöm nu inte att det är i Korunas också ;)

Lekparken var en hitt så dit tar jag min lilla familj på lördag eftermiddag också. Det blev aldrig någon lunch där igår men en tekopp slank ner ialla fall. Leia provade en såndär sak man sitter på som har en stor fjädring och som ser ut som olika djur och som har handtag och som kanske alltid är i trä eller plast.....ja, ni förstår säkert vad jag menar.... Leia tyckte att det var skoj ialla fall.

Vet ni vad, det börjar gå framåt här hemma nu. Den lilla har upptäckt kablarna till TV:n på golvet och då var det plötsligt roligt att dra sig framåt. Får nog säga till mannen i huset att det är dags att komma på en ny lösning på kablarna om han vill ha kvar TV:n. Vi som var så smarta och satte den på en skänk....undrar om TV:n kan vara trådlös???

VÄDERRAPPORT
Idag är det mulet, har nog regnat under natten/tidig morgon. Solen tittar fram lite nu och det är 14 grader i skuggan. Kunde ju vara sämre. Tror vi MÅSTE ha en pool här i trädgården.

Får nog ringa hyresvärdens dotter och förklara det varma läget. De vill väl inte ha ett par uttorkade hyresgäster så det är bäst att det kommer en bra pool in till oss snart ;)

KRAM


Första fikan...

...ute igår.

Det var så varmt och skönt att jag satt i BH och tights. Kan ju inte klaga på vädret som var igår och jag hoppas att resten av veckan blir lika bra.


På söndag kommer kusin Maria och hennes Peder hit och då blir det mys hela veckan.
Sedan går det 4 dagar så kommer nästa besök. Denna gången Maja, Fredrik, Izabella och Filip.
Efter att de har åkt hem är det en dag tills vi drar till Sverige och Remjäng.
Mellan besöken så hinns det även med en middag med ett helt gäng samt en bal. Lars drar på balen men jag stannar hemma med Leia.

Om någon timme ska vi ha vår egen förskola, det blir lekparken hela eftermiddagen. En lekpark med en restaurang/bar i anslutning, kan det blir bättre ;)

Klockan 16 ska jag klippa mig och färga håret. Undrar om hon fattar hur jag vill ha det denna gången. Tror inte att det blir så mycket klippt på håret men jag tänkte bli ljusare.....kanske ser ut som en morot när jag kommer därifrån......får gå förbi affären på hemvägen och köpa lite hårfärg kanske. Tur att det inte kostar så mycket att gå till frissan här.

Kram


Förskola

Nu har vi funnit en förskola där våra barn skulle kunna gå. Det blir ju toppen.
Det enda jag inte gillar är att det är tillåtet att "slå" barn samt att de ger dem sötsaker som om det vore frukt. Men det är väl bara att prata med dem att det tillåter vi inte. Gör de inte som jag vill så kommer inte Leia att gå där.
Det är ju kul att vara på den andra sidan vad gäller förskola. Förut har jag ju varit personal och just nu är jag bara förälder. Jag har ju alltid vetat hur viktigt det är att känna trygghet både för barn och föräldrar men nu VET jag hur viktigt det är och hur det känns ;)
Har jag lite ångest över att lämna bort Leia några timmar, JEPP!

På med kläderna och ut i det fina vädret för en promenad till förskolan och kolla läget.
Leia ligger redan ute i vagnen och sover.
Det är 8 grader i skuggan just nu så jag tror att dagen kommer bli rätt så bra. Känn er inte bittra ni som bor i Sverige, vi hade snö i vintras fast det försvann i januari :)

Kram


Inga mer statusuppdateringar

Numera kommer det inte att bli fler statusuppdateringar på fejjan utan jag kommer bara skriva här.
På måndag drar det nya igång och vill ni veta vad vi egentligen sysslar med här nere så får ni helt enkelt läsa här.

Fejjan ska jag bara använda för mitt egna nyfikna lilla hjärta. Kanske ska sluta helt med fejjan, vad vet jag. Har inte bestämt mig än om just den saken. Det är ju ändå enkelt att hålla koll på andra vänner där......

Nu ska här käkas grillad kyckling och sallad

KRAM


Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon och sov till srax innan 10. Det var inte helt fel.

Lars och Leia hade morgonen för sig själva. Strax innan 10 hör jag att det blir tyst nere (ja, jag sover inte så djupt tydligen...) och efter ett tag börjar Leia gråta. De kommer upp och Lars berättar att Leia somnade i stolen vid köksbordet. Jaha, tänker jag. Det var väl inte så konstigt om hon är trött. Men det var inte det hela. Hon har även käkat gröt under sömnen. Och det bästa av allt, Lars har filmat det så det blev filmvisning sedan. Hon äter med godaptit men tittar inte och Lars får stödja hennes huvud ibland som åker fram och bak och lite åt sidan.
Kanske att jag lägger ut en liten snutt så ni får se, men inte nu.

Igår var vi på Faschion Arena Outlett Center i Prag. Jag köpte ett par jeans och Leia köpte lite saker hon med. Medan stackars Lars var ute efter jeans men gav tillslut upp och gav tydligen upp på tröjor också. Vi hann även med en liten IKEA tripp också och där blev det lite plastlådor och filtar till altan samt en söt kudde till Leias rum.


Leias klädköp


Söta kudden från IKEA

Nu ska här ut och göras fint ute på altan. Skuras golv (det sköter högtryckstvätten) och tvätta utemöblerna (det sköter Lars), jag tänkte att jag skulle piffa till lite när allt är klart så jag tar min tekopp och sätter mig och granskar tror jag.

KRAM


Väderrapport

STRÅLANDE SOL som BRÄNNER I ANSIKTET
LITEN MEN BEHAGLIG VIND

Fick mina fina prov-tygbitar från England idag och det blir nog lite beställningar dit så jag kan sy den där vimpeln och tygpåsar till Leia. Bara barntyger har de och de är hur fina som helst.
 
Nu drar jag och den lilla damen ut en sväng till, förra gången sov hon men nu ska här inte sovas förrän vid 15 snåret.

KRAM


Ingen förskola idag

Idag blev det ingen förskola för jag känner mig fortfarande lite krasslig och vill inte smitta de andra små. Men nästa vecka är vi på igen.

Kusin Kristina ringde idag och vi pratade i hela 2 timmar, hjälp vad tiden gick fort. Så kul att hon ringde. Då känner jag att jag saknar de där hemma ännu mer, fast snart kommer vi ju hem :)

Vi drar till Remjäng under påsken så då är det bara att höra av sig om ni vill träffas. Det blir nog Kalstad någon dag också.

Det blir nog en Nanny till Leia under hösten och våren. INTE för att JAG vill vara LEDIG utan för att jag förhoppnigsvis ska PLUGGA. Förhoppningsvis lär sig kanske Leia ett och annat ord på tjeckiska, det vore kul så länge det inte är massa fula ord. Fast vore det så skulle vi ändå inte ha en aning om det så då gör det kanske inte något?
Läs informationen om Mary Poppins mamma och se om det duger.....du får tolka lite mellan raderna och ha överseende med översättningen.

Barnvakt  Mary Poppins Vår byrå vill hjälpa dig ta hand om dina barn, deras långsiktiga eller tillfällig barnpassning, om den inte kan vara du. Rádi je naučíme novým znalostem a dovednostem.  Vi lär dem nya kunskaper och färdigheter. Vi garanterar individuellt förhållningssätt, hög kvalitet och pålitlig barnvakt. Vi kommer att göra allt för att garantera att ditt barn är glada, friska och lyckliga.  Våra sjuksköterskor gör allt för att se till att ditt barn är aktivt och harmoniskt utveckla fantasifulla sätt.I en vänlig men strikt förhållningssätt, strävar vi efter att göra ditt barn känner sig lycklig som kunde vara med dig.

 Om vi vill ha riktigt bra nanny, vi uppskattar deras arbete.

  • vård för dina barn
  •  medföljande barn till fritidsaktiviteter och andra
  • barnvakt Pardubice
  •  barnvakt Hradec Kralove
  • barnvakt Chrudim

 från 110 CZK / timme.

Hämtat från deras hemsida:
http://www.kouzelnachuva.cz/

Leia sover, Fruktpurén är klar och Lars är på hockey. Nu blir det soffan för mig, synd bara att chokladen tog slut igår....sneglar jag tillräckligt länge på fruktskålen så kanske det blir lockande att äta lite av det istället....eller inte

KRAM


SOOOOOOL.....

Satt ute ända tills grannen bestämde sig för att elda i sin trädgård. Vinden ligger fint på mot oss så jag gick in.
Men vänder vinden ska nog jag finna något att elda på....lite däck och annat fint skulle nog sitta fint. Tror inte att det är någon här i Pardubice som skulle bry sig faktiskt. Det är nog OK att elda vad som helst i trädgården tror jag :)

Leia sover och jag försöker rensa bland mina tidningar. Det tar emot att slänga svenska tidningar när jag inte bara kan gå till affären och köpa mig nya när jag känner för det.

Här kommer lite bilder från Bad Gastein


En hot Keller var jag....


efter denna backen.


Leia, Nils och Axel leker på rummet.
Bakom ser ni soffan som jag och L skulle ha sovit i. Den var två sittdynor lång och vi var längre. Efter samtal till receptionen kom det två sängar på hjul. Undrar om de trodde att vi skulle sova i soffan och vara nöjd eller om de hade glömt att ställa upp sängar till oss!? Hur som helst så sov vi hur bra som helst i vardagsrummet. De andra hade egna rum men eftersom vi (eller jag) är nattugglor passade det bra att vi sov där vi sov. Ett plus var ju att vi hade eget badrum.

Har även bilder från backen men just nu hittar jag inte den lilla kameran där bilderna är. Fast jag kan lika gärna berätta hur det såg ut. Höga berg, höga vallar, folk i vägen, kabinliftar, sittliftar och tre snygga svenska brudar i backen.....eller rättare sagd, tre slitna och trötta svenska brudar i backen.

Bäst att mata den lilla med lite snacks så hon låter datakabeln vara ifred. By the way, krypa verkar vi skita i här. Det ser mer ut som att damen vill resa sig på sina söta små fötter än krypa framåt. Brås hon på sin far så hoppar hon krypandet. Och ja, hon är en kopia av sin far så det är ju fullt möjligt att så blir fallet.

Det har slutat att ryka så nu ska vi gå ut i friska luften som nu råder i trädgården.

Simma lugnt


Hemma...

och är sjuka.
Leia är snuvig och jag likaså.

Resan gick bra. Jag åkte denna gången och passade då på att se en film när vägen var rak och fin. Motorväg är inte det roligaste att åka på måste jag säga men med Ice Age 3 var det inte så illa. Leia lekte, "skrek" och sov under färden. "Skriker" det har hon börjat med för ett tag sedan. När hon ska ha kontakt med någon låter det:
-ÖÖÖHHH.
Hon flörtade med en äldre man på en restaurang på vägen hem och använde just de bokstäverna. Responsen var en man som ställer sig upp och kommer fram till henne varpå Leia räcker fram handen. Artig är hon tydligen :)

Vad har vi då gjort under veckan?
Badat, åkt skidor, käkat gott, tagit promenader, hört massa svenskar (!), sovit gott och bara njutit av livet.
Backarna var inte de bästa men det gjorde inte så mycket, ner kommer man alltid även om det var kämpigt ibland. Träna till nästa år! Jepp.
Barnen var sjuka en varsin dag och det var ju tur, men oj vad det var synd om dem. Det har varit allt från magont till feber och snuva. Läkare som fick rycka ut 6 på morgonen och hjälpa vår hjälte A som sedan blev pigg som en mört.



Imorgon väntas semlor hemma hos vår chef, det ska blir riktigt gott. Hoppas bara att vi är lite bättre bara och att Leia får sova gott inatt.

Kram


Spaghettiben.....

Idag har jag och brudarna åkt skidor medans papporna hade barn dag.

Tror ni inte att jag möter en person från de Värmländska skogarna på väg mot backen.....visst att nästan varje person här pratar svenska men......
Hemma i Pardubice är det ju så lätt att prata "skit" om andra när man står bredvid dem men här gäller det att hålla tungan rätt i mun....inte min starka sida kanske men jag gör ett tappert försök ialla fall.

Idag blev det några svarta backar men jag kan tala om att det inte gick fort. Det är rätt så moddigt och många vallar att ta sig igenom. Kanske att det hade varit lättare om benen hade fått lite mer muskler innan jag utsatte dem för detta. Vi satt ialla fall och käkade lunch vid en mysig stuga på fjället, helt OK bara att det var korvar i min soppa....

Leia ville ut och gå på eftermiddagen så hon tog med sin mamma och pappa i vagnen och vi bad henne köra upp oss för att kolla lite afterski samt kolla om bilen fanns kvar. Afterski fanns det gott om och bilen var kvar. Nu väntar vi med spänning på avfärdsdagen, det är ju då det brukar skita sig så att säga. Men när det står en Lexus bredvid en volvo, vad väljer man då? En Lexus va!

Imorgon är det killarnas tur att åka lite skidor och vi mammor ska ha barndag som många andra dagar i veckan. Undrar vilken backe vi ska bestiga denna gång för att se något. Det är ju inte så att det är plant här direkt och med vagn så känns det som en vägg.

Måste bara berätta att vi var så himla smarta andra dagen jag och mina brudar så vi tog skor istället för pjäxor och gick upp till kabinen. Varför kom vi inte på det första dagen då det tog en evighet att ta sig upp med pjäxor på fötterna och nöjet att åka slalom nästan försvann ihop med orken. Kanske även därför som många tittade på oss? Eller så var det för att vi högröda i ansiktet och med en andning som nog ingen kunde missa precis tog oss upp till rulltrappan där vi upptäckte att den inte fungerade. Snacka om om panik! Vi fick gå i trapporna.

För att förklara första dagen med ett ord och kanske även andra dagen kan jag citera Malin:
- Detta är ingen jävla slalombacke.
Till detta hör att hon även kommer med lagom fart, halvt plogande och med en blick som kunde döda. Vi skrattade så vi fick vänta innan vi tog tag i pisten.

Alla andra sover sedan en tid tillbaka och nu är det dags för mig att göra samma sak.

Kram


Svart

Svart backe i Österrike var inte så farlig. Har varit med om värre faktiskt. Fy, vad jag låter tuff ;)
Nu kan jag checka av det på min lista.

Mer får ni inte nu

Kram


Spindler bilder, fast bara 2


I denna backen kommer damerna köra storslalom idag. Vi tjejer åkte i backarna mittemot medans killarna provade dessa backar en dag. Det var lite närmare där vi åkte och lite lat som man blir med pjäxor på fötterna så räckte det att gå den lilla sträckan till de andra backarna. Men på den sidan vi åkte på var det solsken hela dagen och tyvärr fruktansvärt mycket folk.


Leia sover på balkongen och jag passar på att sola lite. Alla dagar med skidåkning hade toppenväder utom dagen vi åkte hem på, fast det var helt OK.

Bilder från backen har jag inte hämtat från Jessica än.....några finnns på min fejja, håll till godo.

Ska försöka ta mer bilder från Österrike så jag kan visa er.

Nu ska jag och Leia digga till September, jag tror att det har blivit L:s favorit för hon sitter och studsar när låtarna börjar :)

Kram


PACKAR PACKAR och PACKAR

På lördag bär det iväg till Bad Gastein för slalom och kanske bräda.....
Provade Malins bräda i Spindler när vi var där och efter ett tag kom jag på hur det var man åker, min bräda hemma i Sverige får nog ligga till sig lite till innan jag tar den med mig.  Synd bara att jag inte kunde komma på hur man åker bräda innan jag gjorde mina vurpor. Fast jag måste säga att hade jag åkt fler än ett åk så hade det kanske gått riktigt bra. Den isiga backen gjorde att jag inte hade lust att åka mer bräda utan jag insåg att min rygg inte skulle palla med fler åk.....eller börjar jag bli gammal!?!?!?!?!?  Fast jag är ju bara 19 så det kan inte vara det.....

Men just nu gäller packande, tvättande och matlagning. Jag har gjort Chili Con Carne (!), men den får L smaka av när han kommer hem......det är massa saker i den som jag inte tål så det är nog lite dumt att ens försöka smaka av tror jag. Senare idag blir det mer matlagning och mer packning. Inköp av det sista blir det imorgon. Då kanske det även kommer med en fin vagn också, vem vet!
http://philandteds.com/products/push/vibe

Förresten, är det någon som har bra tips på en receptbank med barnmat? Har lite idétorka och skulle behöva lite mer idéer.

Kram


Första fläskläppen

Idag har lilla damen fått sin första fläskläpp. Hon hade kul innan men inte sedan.....konstigt.

Idag har vi varit hos barnläkaren och där var allt bra. Leia skiner som en sol och lyckades till och med charma damen som väger och mäter. Fast jag fick skäll för att L:s strumpor satt för hårt och hon tyckte att jag skulle sprätta upp dem. OK sa jag. Bäst att hålla med, men jag tänker inte sprätta upp dem för det går inte. Jag kommer bara hasa ner dem, så det så. Jag frågade barnläkaren om hon visste vad vasaloppet är och då svarade hon att det har hon inte hunnit åkt denna vecka. Jag tror inte att hon fattade vad jag menade men vi kom ialla fall fram till att vi båda gillar att åka skidor både slalom och längd. Hon hade tre hundar också, så nu vet ni det :)
Varje gång vi är där tjatar hon om D-droppar och jag förklarar att Leia får det hemma, men det är bättre att hon säger det en gång för mycket än att hon inte säger det alls.

Resten av veckan ser ut så här
1. handla mat
2. laga mat
3. tvätta
4. packa
5. köpa vagn
6. mental förberedelse för 7 timmar i bilen.....
7. ladda in massa film i bilen
8. städa såklart
9. dra med familjen i bilen och åka mot Bad Gestein
och såklart massa andra saker också.

På lördag morgon drar vi iväg och jag hoppas att jag ska klara av bilresan. I vår familj är det inte den lilla som blir rastlös utan det är den mellersta, det vill säga jag, mamman i familjen. Så ska det väl inte vara, men jag ska vara väl förberedd denna gången. Massa gott att snaska på och massa bra film att titta på och sedan så ska jag se till att jag får köra så mycket som möjligt för då går tiden rätt så fort. Ser det som träning inför att vi ska åka bil hem till Sverige i sommar......hur nu det ska gå! TV och film kanske blir min räddning......

Hm, klockan är 16.13 och lilla damen ska egentligen äta. Vad gör hon då undrar ni? HON SOVER I VAGNEN OCH JAG VÅGAR INTE VÄCKA HENNE.........är lite rädd för henne faktiskt. Hon är så glad hela tiden att det smittar av sig :)

Kram






En liten fjäskis!

Kan börja med att meddela att det var ett korvfritt bad igår, lite nervös var jag allt när jag skulle ta av blöjan.

Igår var det mer under vatten än över vatten för Leias del. Doppade huvudet själv ett antal gånger och ett antal dyk från madrass, under madrass, mellan madrass, dyksnurr och lite sim under vattnet. Det är så häftigt när simfröken släpper Leia under vattnet och hon simmar upp mot mig. Jag tror det kommer bli ombytta roller om ett tag. Leia går på vuxensim med sin mamma. Jag dyker och Leia fångar mig.

Nu till rubriken. Så fort vi kommer in till badet och Leia ser sin simfröken är det inte mycket annat som gäller. Visst hon älskar de andra barnen men blir mest glad av att fröken ska hålla henne eller att fröken sjunger. Leia följer fröken hela tiden så det är lite svårt att hålla ungen över ytan när hon ligger på rygg och ska slappna av.

Jag tror Leia kommer vilja titta på körslaget på TV. När reklamen gick nyss satt hon och diggade och "sjöng" och tjöt av glädje. Fast det gör hon ju även när jag sjunger......än så länge :)

Vilka är ni som läser min blogg egentligen? Ni är lite väl anonyma tycker jag :)
Vad vill ni att jag ska berätta om?

Kram


korvfri blöja?

Snart bär det av till babysim och denna gång hoppas jag på korvfri blöja. Förra gången var ju min mamma med och då gick det ju bra med bytande av blöt blöja med korv i. Men hur gör jag nu när jag är ensam med lilla damen? Ja ja, det löser sig alltid. Jag får helt enkelt säga som vår hyresvärd, -OOpps, problems! och komma med en frigolitbit och plugga igen hålet!?!?!?!?  Kanske kan övertala lilla damen att helt enkelt hålla sig tills vi har kommit upp från badet.

Ni får väl vänta och se hur jag löser det hela.

Funderar på att lägga in lite bilder snart så ni får se hur vi hade det under skidsemestern. Snart men inte nu!

Kram


Vasaloppet

I vanlig ordning är jag uppe och tittar på Vasaloppet.
Denna gång hejjar jag på vår Harri.
http://www.resultat.vasaloppet.se/vasa/history?vasaId=V00014A25A

Ska bli spännande att se om man kan retas när han kommer hem eller om jag bara får gratulera och hålla tyst.....

Helgen har gått i skidornas tecken och dagen kommer avslutas med Solsidan. En helt perfekt söndag med andra ord.

Till påsk när vi kommer hem vore det kul om det fanns lite snö kvar på Sagosätra så Leia kan få åka lite skidpulka. Har ni inte varit och åkt skidor där så måste ni göra det.
 http://www.skidspar.se/varmland/eda/sagosatra


Som sagt helgen har gått i skidornas tecken och det har faktiskt varit kul att det har gått bra för Norge. Men jag tycker inte att det är kul med Petter Northug. Han har en attityd som jag inte tycker hör sporten till. Visst att man kan ha show för publiken men jag tycker inte att man ska göra narr av de andra åkarna. Han är ju en jättebra åkare men behöver inte hålla på med det andra han gör. Håller med Jonas Karlsson i Vinterstudion om att han är en liten gris, tyckte det var roligt sagt :)
Vinner inte Sverige vill jag gärna att Norge vinner samtidigt som vi måste slå dom.....lite kluvet det där.

Kram



Prag and tobacko?

Det började med:
-zwei, no to Prag and tobacko!
-hm, back?
-yes!

och sedan har dagen rullat på i ännu mer konstiga meningar och pinsamheter, fast det är allt bra roligt för tråkigt har jag då aldrig. Jag får ju vara glad att hon inte körde på någons hälsena med vagnen, Svennis har ju fått känna på mammas klantigheter så han vet nog hur det känns :)

Behöver jag säga att det inte var jag utan min mamma som har varit i farten igen.

Leia fick en så fin jacka av mormor idag

FULL RAINCOAT
bilden är hämtad från zara.com

och sedan köpte jag en så cooooool leksak. Kanske att jag visar er den här snart. Mormor köpte såklart leksak hon med och Leia verkade föredra den.....ja ja, jag får väl ha min leksak för mig själv då.

I morgon drar mamma/mormor/svärmor hem till Sverige och vi ses då inte förrän till påsk.

Morgondagen bjuder på en träff med kontaktpersonen på sjukhuset och sedan ska vi bara vänta på att mannen i huset kommer hem. Jo, det är klart att det blir lite städa och diska och tvätta och sådant så var inte rädda för att jag kommer att vara sysslolös.

Nu ska jag få mig lite massage av min mamma som är bäst i världen. Undrar om Leia kommer säga så om mig?

Kram


Leia har flyttat!

Jopp, så är det. Lilla damen har flyttat in till sitt eget rum. Fast det är inte så att hon sover själv än, för mormor har flyttat in. Men jag tror L tycker det är bra. Tror att haklappen hon fick av mormor och morfar stämmer bra: Jag frågar mormor och morfar om mamma och pappa säger nej. Herrugud, ungen är inte året än och mormor och morfar har redan skaffat rutschkana och annat kul. Jag vet ju vad jag vill ha.....fast det kanske är bättre att säga att lilla damen vill ha det...hm!

Inne på HM träffade lilla L andra små barn och blev helt överlycklig. Hon "pratade" med dem och i början såg de lite fundersamma ut men efter ett litet tag fick hon allt lite respons från dem. På vägen ut fick hon även syn på en skyltdocka och den var tydligen lika rolig att prata med även om hon inte fick svar.

Imorgon blir det förskola och massa mys. Jag ska stå för lunchen vilket betyder att det blir något ej så avancerat, fast det blir nog bra ändå.

Ikväll var första kvällen som lilla damen var helt utan sina föräldrar. Undrar vem som tyckte det var bäst? Lilla damen hade ju världens bästa mormor som sällskap så jag tror att hon njöt för fullt. Jag och stora L var ute och käkade mat med supportgruppen och några killar som var här på besök. Steak House blev det och det var helt OK. Trevlig service och serveringspersonal som gärna pratade engelska. Freja hade placerat sig bra så hon såg hockeylaget när de kom in och jag fick reda på vad de heter. Imponerande att hon kan namnen på dem, hon är en riktigt imponerande tjej den där F. Ni skulle bara veta ni hur bra hon är. Jag är rätt så säker på att det är världens bästa F.

Nu blir det lite soffa och mycket vatten för jag har huvudvärk

Godnatt

Förresten så hade vi det toppenbra i fjällen. SOL hela tiden och slalom på det. Provade även Malins bräda och efter ett tag kom jag på hur man gjorde igen. Kanske att jag köper mig en ny bräda och skrotar den gamla.


RSS 2.0