1050

Jepp, så mycket tog frissan för att klippa och färga/slinga håret.
Glöm nu inte att det är i Korunas också ;)

Lekparken var en hitt så dit tar jag min lilla familj på lördag eftermiddag också. Det blev aldrig någon lunch där igår men en tekopp slank ner ialla fall. Leia provade en såndär sak man sitter på som har en stor fjädring och som ser ut som olika djur och som har handtag och som kanske alltid är i trä eller plast.....ja, ni förstår säkert vad jag menar.... Leia tyckte att det var skoj ialla fall.

Vet ni vad, det börjar gå framåt här hemma nu. Den lilla har upptäckt kablarna till TV:n på golvet och då var det plötsligt roligt att dra sig framåt. Får nog säga till mannen i huset att det är dags att komma på en ny lösning på kablarna om han vill ha kvar TV:n. Vi som var så smarta och satte den på en skänk....undrar om TV:n kan vara trådlös???

VÄDERRAPPORT
Idag är det mulet, har nog regnat under natten/tidig morgon. Solen tittar fram lite nu och det är 14 grader i skuggan. Kunde ju vara sämre. Tror vi MÅSTE ha en pool här i trädgården.

Får nog ringa hyresvärdens dotter och förklara det varma läget. De vill väl inte ha ett par uttorkade hyresgäster så det är bäst att det kommer en bra pool in till oss snart ;)

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0