vaccination bara så där......

....eller så var det så att de talade om att Leia skulle vaccineras nästa gång vi kom? Fasen, det är inte lätt med språket alla gånger. Det var tur att Lars var med idag för jag höll på att gråta där inne när Adamkova stack lilla prinsessan i båda benen. Jag tyckte det såg ut som att Adamkova kastade in nålen och tryckte till. Leia var tapper och skrek en liten stund men sedan var det bra. Det är tur att Leia är så liten att hon inte har förstånd att vilja ha en massa saker än för vad hon än hade velat haft så hade hon nog fått det idag av mig......tyckte så synd om henne samtidigt som jag tyckte att hon var så duktig.
Lars påminde mig om att det snart är min tur att vaccinera mig......undrar vad jag får när jag har tagit vaccinationen. För jag får väl också välja vad jag vill när jag har varit duktig och tagit spruta?????

Veckan i Remjäng gick undan och jag undrar vad jag egentligen gjorde under den veckan.
Vi kom till Remjäng på fredag och lördagen gick åt till att förbereda inför dopet och söndagen var det dop som gällde för hela slanten.
Jag och Leia var på kontroll i Charlottenberg och Koppom på tisdagen. I Charlottenberg passade vi på att besöka mamma på skolan innan det var dags för Koppom och barnmorskan. Vi var ju bara tvungna att åka in till min mormor sedan och gissa om hon blev glad när vi kom, eller ska jag säga när Leia kom. Mormor frågar om Leia hela tiden och under veckan ringde hon varje dag och kollade vad vi gjorde och att allt var OK med oss. Hon är helt överförtjust i vår lilla prinsessa. Hon talade om att vi ska kalla henne för momma så att Leia vet skillnad på henne och min mamma. Det var lite långt att behöva kalla henne för gammelmormor så det blir bättre så. Min mormor är allt för go, över 90 år men hur pigg som helst.

Mammas elever var på besök hos oss och vi hade stenkoll på vad jägarna hade för sig under dagen och vi han även med att besöka slaktboden och de söta (?) älgarna.

På fredagen kom världens bästa Skagerlunds till Remjäng. Så kul att de ville åka hela vägen från Lidköping för att träffa oss. Hoppas bara att de åker hela vägen till Pardubice snart och hälsar på. Vi hade en riktigt mysig dag med tur i skogen, tur till slaktboden och vi hann även med att besöka åsnan. Ni vet den som hade slitit sig och sprang mitt i vägen när vi fick fint besök av Leias gudfar som aldrig hade varit hos min mamma och pappa förut. 

Han även med att träffa Linda som kom till Remjäng på lördagen och förgyllde min dag. Massa prat och goa skratt och lite tips han vi med.....  :)

På lördagen hade jag lite kalas och det blev som vanligt stressigt med allt packande inför resan på söndag. Vi fick inte med oss allt hem men det får mamma ta med sig när hon kommer nästa helg. Gud vad jag längtar, tror jag ska låsa in henne när hon är här så att hon inte kan åka hem.

ALLT VAR HELT NÄR VI LANDADE OCH INGET FÖRSVANN......förutom regnskyddet till vagnen som vi inte finner. Det ligger i Remjäng, men vart.........hm  


Pappa Lars och pappa Thomas


Vi var och kollade så att Lars sköter sig under älgjakten


Lars softar på golvet efter en dags jakt

Nu får jag dricka te för att orka med lillan senare ikväll. Hon är inte alls på topp efter sprutan, sover mest och när hon är vaken är hon ledsen. Fast med 7 sjukdomar insprutade i kroppen är det inte konstigt.

Kram från oss tre


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Klart att vi kommer men det får nog bli i början av nästa år....bamse kramar i en hel säck (så du kan spara någon och plocka fram när det behövs) till er!!!

2010-10-21 @ 20:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0