lyxsambo!

jepp, det är man.
Träna på kvällstid, tvättar, städar, lagar mat, handlar mat, byter blöja och massa annat. Men det är ju faktiskt lyx. Vem vill ha någon som springer omkring i huset och plockar, rotar i skåp rör runt i smutstvätten, sköter om ens barn och så vidare. Jag är inte bitter.....hahahahahaha, hoppas ni förstår mig rätt!

Nu är det kväll och bättre hälften är hemma. Det betyder att jag kan ta med mig den andra lyxsambon och träna.
Vi har bytt träningsställe efter att vi blev osams med de som jobbar där.......vi är inte krävande men de förstår ju inte vad vi menar. Sista gången vi var där höll vi på att inte ta oss ut med bilen. Jag försökte förklara att porten inte går upp och att det måste vara fel på kortet som hon stämplade åt mig nyss. Hon bara skakar på huvudet och pratar lite med en kille som står där. Jag kände hur det rök ur mina öron (tur jag hade mössa på mig) och det blev inte bättre när hon tar min lapp och viker den. Hallå...det är ju lappen jag måste ha för att ta mig igenom porten. Efter ett tag visar hon mig dataskärmen och säger på engelska - I will open for you!   Jaha, och du har inte sagt ett ord på engelska till oss någonsin men nu kunde du minsann.
Det var sista gången jag satte min fot där.

Mot nya mål! Vi ska bara ta oss helskinnade till lokalen. Denna trafiken är bara så lustig. Konstiga kors, galna människor som inte är rädda för att traska mitt ut i trafiken och galna människor bakom ratten. Men jag älskar detta landet ialla fall.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0