Alfons magsjuk???

Så måste vara fallet idag. För så mycket som Alfons Åberg har fått byta blöja nu på eftermiddagen så måste det vara fel i magen på honom. Men nu sover han tydligen i dockvagnen för Leia visar med ljud och finger mot munnen att vi ska vara tysta och så bäddar hon ner honom i vagnen och drar runt på honom i huset.
Mellan varven hinner Leia även laga lite mat och diska i sitt kök.

Vi drog till Albert för att köpa kyckling efter förskolan men det fanns inte en grillad kyckling.....får se om det finns i morgon istället då. Men vi kunde ju se på de fina fiskarna (Karp) som de har i akvarium på affären och det var ju kul tydligen....de är ju så fina och ser så aptitliga ut där de simmar runt...
Ut kom vi med kycklingpålägg och tuggummi...alltid något.

I morgon blir det till att fixa lite hemma, åka till Albert igen för att ragga grillad kyckling, äta mat, sova middag, ner på stan för att handla lite smått och gott, kanske att vi även hinner med leklandet en sväng och sedan hoppas vi att vi kan möta upp pappa L som kommer hem.
Ska även försöka klämma in lite matande av änder innan dagen har tagit slut. Vi får höra med Malin och Axel om de vill möta upp oss...de stackarna har legat magsjuka så de vill nog ut och rasta sig lite tror jag.

På vägen till Albert hade de krockat, vilken skräll, så det tog lite tid att ta sig fram. Krockande bilar och ambulanser är vanliga här. Jämför det med att släppa över folk vid övergångsställen i Sverige, ungefär så ofta hör eller ser du en ambulans som kommer i full fart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0