Alla stjärtans dag

Eller alla hjärtans dag. Leia har en liten stjärt dag där hon hela eftermiddagen hemma i huset har gått med en hand i baken. Hon är ju lite lätt torr i pälsen och det verkar har spridit sig till rumpan. Så på med en massa smörja där med då.

Leia var ju såklart tvungen att få present denna dag. Hon stampade otåligt när hon skulle öppna sina paket. I den ena låg det en liten plast hund som hon kan ha i sin blivande bondgård och i det andra paketet låg det en varukorg med lite diverse varor att ha i köket. Hon var helt salig och gick omkring med korgen och pratade och plockade med sakerna, gick fram till kassapparaten och verkade betala för hela kalaset :) Hunden den mest hoppade högljutt på bordet eller på datorn, gärna så att pappa skulle se och höra. Men pappa stod på sig denna gången och struntade i det och då tröttnade lilla damen rätt så snabbt. Ingen reaktion = inget skoj.

Pappan i familjen fick lite smått och gott från Sephora och jag fick en superfin blomma som står så fint på skänken i köket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0