Bakar och bjuder sedan på fikaLeia "bakar" banankaka


 
Leia talade om för sin pappa att han skulle sitta där och sedan att Leia skulle sitta där och sedan bjöd hon på fika. Det gör hon gärna några gånger per dag i sin lilla låtsasvärld :)


Lars och Leia var och handlade förut och på affären mötte de en arbetskamrat till Lars. Han sa då -Har du hand om henne fortfarande????    Det är nog inte så vanligt att papporna har hand om sina barn här tydligen...
Sedan i garaget så sa L till lilla L att hon var tvungen att hålla handen för det var farligt här med alla bilar som kör fort (typ 50km i ett garage är ju normal i Tjeckien...!?), men då blev lilla damen arg och skulle minsann inte göra det. Då tog L upp lilla L på armen och fick sig då en rejäl örfil så det är rött på kinden. I Tjeckien är det OK att snärta till sina barn men vi bryter den trenden och låter våra barn snärta till sina föräldrar istället. Tjeckerna måste undra hur vi kan låta bli att slå tillbaka när de ser oss....OK, det händer inte så ofta att vi får örfilar av lilla L men när hon blir arg och vifftar vilt med armarna då gäller det att ta skydd. Undrar vem hon ärvt humöret av???

Nu ska vi myscha som Leia säger och sedan ska här sovas för den lilla. I morgon väntas middag hos ett par svennar, helt OK att bli bortbjuden på mat tycker jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0