Emma

Nu är vi emma som Leia säger.


Det var lite vind och vågor när båten gav sig ut på tisdagen. Det slog och bankade i båten så Leia sov inte så gott utan fick tillslut sova hos mig. Då sov inte jag gott istället. Det var ben och armar överallt och en liten höger hann hon ge mig också under natten. Men det var allt rätt så mysikt så cirka 3 timmars sömn var det nog värt. Eftersom båten var en timma sen i hamn så hann jag sova lite (20 minuter) efter frukost och även den första sträckan i bilen då Lars körde.

Gissa om vi fick lite bråttom av båten. Familjen Keller/Norbäck sprang mot bilen som stod näst längst fram och blockerade utfarten en aning för andra bilar. Hoppsan så det kan gå :) Vi som alltid brukar vara vid bilen i god tid, vad hände egentligen....

Körde i ett med ett lägre stop på McDonalds där Leia och Axel lekte och sedan blev det enbart korta blöj-stop. Vi lämnde båten 10.30, en timme senare på grund av blåsten, och var sedan hemma i Pardubice vid 20. Riktigt skönt. Vägen var superfin så det gick att köra i ett gott tempo. Lite regn och blåst stötte vi på men annars var det kanon. 
Leia sprang omkring hemma igår kväll en timme och skrattade och lekte med sina "gamla" leksaker hela tiden. Hon verkade vara riktigt nöjd över att vara hemma. När vi sa att vi snart var hemma frågade hon om Moffa många gånger. Sedan lade hon till Mommo och Momma och även mjau. Tillslut kom även frågan om Motta (mostra) och lella (Perra). Tur att hon inte blev ledsen över att de inte fanns hemma när vi väl öppnade dörren. Men hon frågade allt om Moffa nu på morgonen igen.

Nu blir det till att hänga lite mer tvätt och fortsätta plocka lite innan nästa skidlopp drar igång.

Hejsvejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0