Överlevde igen

Ni som har varit hos oss vet ju lite hur det ser ut här. När vi åkte förbi sjukhuset och skulle svänga vänster så blir vi omkörda av en tjeck i en minilastbil. Vi hade inte slagit på blinkersen än eftersom vi inte var framme där vi skulle svänga men det handlade om sekunder bara. Inte körde vi för sakta heller, eller enligt tjeckerna så gör vi ju alltid det visserligen. Hur som så överlevde vi även denna dagen i den tjeckiska trafiken. Lars höll på att bli manglad påväg från jobbet förra veckan men överlevde det med.
 
Har för övrigt sett grannen i kallingarna 2 gånger denna veckan. Första gången när han gick ut för att köpa potatis av potatisbilen och andra gången när han kom in med Lars för att kolla läckan i taket. Jepp, helt normalt att gå i kallingarna här. Det kommer vi ta med oss hem till Sverige så Lars han ska börja öva sig på att flasha sig i kallingarna ;)
Om ni undrar så har vi potatisbil här och inte glassbil, himla bra det med :)
 
Nu väntar vi på de nya svensk-tjeckerna som anländer vilken minut som helst. De ska sova hos oss i natt då deras hus inte är klart för att flytta in i förrän i morgon.
 
KRAM

Kommentarer
Postat av: Anonym

Trafiken är snällare i Sverige. Flytta hem!!!

2012-07-07 @ 00:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0