VARMT

Helgen har bjudit på VARMT väder. Nästan så att man smälter bort, men det är ju ljuvligt :)
Poolhäng och massa kissande i pottan. Även en liten "bachkov" hannade däri idag, bara så att ni vet ;)
Även den yngsta i familjen har skvätt fritt idag. Härligt att få vädra sig lite.
 
Jag tog bilen in till stan en snabbis efter lunch idag. Kul att sätta sig i en bil som visar 40 grader.....kunde knappt lägga i D för spaken var varm.
Kom iallafall iväg och fick mig linser. Eftersom jag var tvungen att gå omkring i en halvtimma och sedan komma tillbaka och visa upp mig innan jag kunde säga hur linserna satt så slänk jag in på HM. Hoppsan det kom visst lite saker med till Leia, allt på REA och det gillas. Det blev en klänning till förskolan och sedan en fin balleringa-kjol. Den skulle det dansas i när jag kom hem så det var bara att sätta på musik och rocka loss. När Leia hade dansat klart i den tyckte hon att det var dags för Ella att få ha den och dansa i, men det var tydligen lite svårt att få lillasyster att hamna i kjolen så Leia gav upp.
 
Vi har förresten köpt en ståbräda till vagnen. Då kanske det går lite fortare att ta sig fram och tillbaka till förskolan. Det borde ta cirka 10 minuter men eftersom unga fröken Keller mer än gärna går själv så tar det ungefär 40 minuter. Till förskolan tvingar jag ner damen i vagnen tillslut så att vi kommer i tid men hem går hon och då tar det tid men vi har ju kul också :)
 
Leia kommer ofta och berättar för mig om en bil som kallas BMW, vet inte vad hon menar med det men jag är ganska säker på att hennes pappa har ett finger med där.....kan det bero på att bilen med det svenska märket vi nu har har varit lite för mycket hos farbror doktorn kanske. Visst, jag ville ha det märket men jag valde inte bil så det får L ta på sig ändå :)
 
Imorgon får vi besök av Zuzana, Stela och Ema och då kommer det lekas för fullt. Bäst att ladda batterierna tror jag.
 
Bye
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0