Blocket...

under en liten stund så låg Leia ute på blocket. Men bara en liten stund tills hon kom på bättre tankar och jag tog bort annonsen...men hon var rätt så billig ett tag. Gjorde allt tvärt om. Sedan att jag nu är rätt så trött och bara skulle vilja sova plus att ett ryggskott inte är långt borta hjälper ju inte direkt. Det ska bli skönt när Lars kommer hem och kan hjälpa till.

Har ju kommit på den briljanta idén att potträna unga fröken Keller. Hon går utan blöja för det mesta på förskolan och ibland här hemma. Tänkte nu att jag ska försöka innan vi åker hem att göra henne lite blöjfri (om man nu kan vara lite blöjfri...?) på heltid.
Det har idag resulterat i 3 pölar på golvet och en i soffan. Jepp, tvättmaskinen går nu för fullt med överdragen till soffan som enbart får kemtvättas (vem var så dum att den kom på den idén om kemtvätt, jag kör handprogram nu).
Men det har kommit en pöl i pottan och då kom Leia springande till mig och klappade i händerna och så fick hon ett stort russin av mig. I morgon ska vi traska ner på stan och köpa klistermärken och en fin bok att klistra in det i. Sedan ska vi få fart på detta pottandet. Blir lite bättre när vädret är lite varmare än 12 grader för då kan vi lättare låta henne gå utan blöja på stan också.
Sist hon gick utan blöja ute på promenad fick hon gå sista biten i bara tröja, det tyckte folk var rätt så roligt :)

Nej, nu ska jag ta nästa som inte är så nöjd över att ligga på magen och träna ryggen.

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0