Aj aj

Lilla damen struttade rakt mot grinden och slog i pannan mot en skruv. Lars hade varit smart och stängt grinden medan han plockade ur vinterdäcken från bilen, allt för att Leia inte skulle springa ut i vägen. Men då ramlar ju lilla damen mot grinden istället. Lars tog sig inte in på tomten igen genom grinden eftersom Leia låg och blockerade den så han fick krångla upp bilgrinden och sedan springa mot en skrikande liten dam. Det blödde rätt så bra från pannan så vi åkte upp till sjukhuset.
Leia fick träffa en läkare och 3 sköterskor (det behövdes en hel del tydligen...) och sedan blev det röntgen. Allt gick bra förutom rönten för lilla damen ville minsann inte ligga på mage och inte heller på sidan. Som tur var så visade det inget på röntgen.
De tejpade 2 gånger för det gick upp efter första gången och tyvärr så verkar det ha gått upp lite nu under kvällen också. Det får bli ett till besök i morgon för att kolla det igen.
Bra service och snabbt går det här i allafall så efter 1,5 timma var vi hemma igen.

Inatt blir det upp några gånger och ge vatten och väcka lilla damen.

Leia springer ju mer än vad hon går nuförtiden så det räckte inte med en vurpa efter fallet mot grinden. Hon skulle absolut gå/springa till bilen från sjukhuset och då trillade hon, hon sprang på gräsmattan när vi kom hem och då trillade hon, hon skulle lite grasiöst ta sig mot stolen på altanen och då trillade hon...

Hon är ju redan lik sin pappa till utseendet och nu har de båda ärr ovanför ögonbrynet...jag är rädd att fortsättning följer för pappan har några till ärr...Kommentarer
Postat av: Maja

Stackars lilla tjejen.. Det låter precis som lillkillen här hemma, troligen en riktig växa period... Snubblar ju till och med på ett hårstrå;) kram på er!

2012-03-18 @ 09:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0