Maj 6, 2012

Äntligen har jag gjort mina vimplar klara. Eller mina och mina, det är flickornas vimplar men det är jag som har sytt dem. Tyget köpte jag som sagt för evigheter sedan och nu är det klart. Ska ta ett kort när jag fått upp dem på rummet så får ni se hur fint det blev. Måste köpa lite mer snedslå (tror det var så det hette?) för jag har några vimplar till som ska sys fast.

I går var vi på Outletten och även det andra köpcentrat och handlade lite. Som vanligt blir det mest till de små i familjen, eller rättare sagt den näst yngsta i familjen. Den yngsta hon får ärva istället.
Själv slog jag till på ett par shorts i betydligt större storlek och skippade att köpa bikini....det var ingen vacker syn som mötte mig i den provhytten kan jag säga...jaja, bättre tider kommer. Tur jag kan bada på inhängnat område, nämligen hemma i trädgården ;)  Nog gnällt om min kropp, den ska se ut så!

I morgon drar Lars på Metallica och jag och flickorna får snällt stanna hemma. Vi ska bara åka motorcykel och ta promenader och njuta av det fina vädret (om det nu kommer som det är lovat?!).
Tvätta bilen kanske vi ska göra om jag får till det där med slangen genom fönstret och pluggen på kranen. Inte att förglömma att koppla på högtrycken. Eller så kanske skiter vi i det och slänger på lite diskmedel på bilen och hoppas att det kommer regn uner kvällen/natten ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0