Bilnyckel

Leia fick tag på bilnyckeln som Lars hade lagt på bordet innan han åkte i måndags. Den sprang Leia runt med ett tag innan jag såg det. Jag tänkte att jag bara skulle  kolla bilen och öppnade dörren lite för att låsa den, ifall Leia hade lyckats låsa upp den. Men framlamporna lös aldrig så jag öppnade ytterdörren lite till så att jag kunde se hela bilen och såg då att bagageluckan stod öppen. Undrar hur länge den hade gjort det?
 
NÅgra minuter senare hade lilla damen fullt upp med att skura golvet med sin lilla skurmopp. Även kylskåpet fick sig en omgång och det tog inte länge förrän Leia upptäckte att hon kunde öppna dörren med den.
 
2 hyss på förmiddagen. Men eftermiddagen var utan hyss. Bara full rulle på vanligt vis.
 
Fredag ska vi på gympa igen. Leia älskar gympa. Jag med. Ella med, hon sitter och kollar och ibland kan även hon vara med och leka. KUL!
 
Fredagar innebär mysdagar för oss. Först gympa, hem och käka och sova lite, sedan blir det stan ända tills kvällen eftersom vi städar huset. Med vi kan ni numera istället läsa städerskan. Varför har vi inte haft det tidigare? Tänk vad skönt det är att bara behöva städa en gång i veckan istället för varje dag. Och nej, det är inte av lathet eller något som vi har städerska för vi städar själva också. Med vi läs mamman i familjen för en rättvisare bild ;). Här blir det så mycket kol och jag vill gärna inte ha in för mycket svart i huset óch hinner inte med att skura flera gånger i veckan. Så detta blev ju hur bra som helst. Vet ni vad det kostar för 4 timmars städning? 400Kc. Helt OK. Hon ska få en julbonus på detta också. Vi älskar henne redan efter en städning, det kallar jag lycka det, och kvalitetstid med mina barn och min sambo. Skulle faktiskt kunna tänka mig att ha städerska när vi kommer hem också, särskilt om hon tar 40 kr timman. En pensionär kanske...???
 
Annars längtar vi tills på tisdag. Då kommer min pappa, syrran och söta Antonia hit och hälsar på. De stannar nästan i en hel vecka. Har funderat på att låsa in dem så de inte kan åka hem igen och sedan lura hit Perra och mamma på skallgång och sedan låsa in dem ocskå. Ingen du idé faktiskt. Ni lär väl märka hur det hela slutar.
 
 
Kom på att jag glölmde skriva vad jag heter på instagram......Pardubicesvensk   jag lägger även här till att jag tror att det var så jag heter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0